John Lewis POB62 Uživatelský manuál

Typ
Uživatelský manuál

Tato příručka je také vhodná pro

Funkce
Dotykem tlačítka funkcí nastavíte
automatický program, čisticí funkci (pouze u
vybraných modelů) nebo funkci trouby.
Mé oblíbené programy
Dotykem tlačítka Mé oblíbené programy
se dostanete přímo k vašim oblíbeným
programům, i když je spotřebič vypnutý.
Oblíbený program uložíte dotykem a
podržením tlačítka Mé oblíbené programy
déle než 3 sekundy.
Teplota/Rychloohřev
Funkce Rychloohřevu snižuje čas potřebný
k rozehřátí trouby. Tuto funkci zapnete
stisknutím a podržením tlačítka Teplota/
Rychloohřev déle než 3 sekundy.
Osvětlení trouby
Během pečení můžete ušetřit energii
vypnutím tlačítka Osvětlení trouby.
Senzorové tlačítko
3 SEC.3 SEC.
2 3 4 5 6 7 8 9 101
STRUČNÉ POKYNY
1
Displej
2
Zap/Vyp
3
Funkce
4
Mé oblíbené programy
5
Teplota/Rychloohřev
6
Dolů, nahoru
7
OK
8
Osvětlení trouby
9
Hodiny
10
Minutka
FUNKCE TROUBY
. . .
1
2
20
. . .
1
2
25
. . .
1
2
12
Jedním dotykem tlačítka funkcí zvolíte
manuální režim.
Dvojím dotykem tlačítka funkcí zvolíte
automatické programy.
Pravý horký vzduch Dušené hovězí Tradiční zelenina
Příprava pizzy
Vepřová pečeně
Zapečené brambory
Eco pečení
Díly z Brambor - Polo-
tovar
Díly z Brambor - Polo-
tovar
Katalytická Trouba Parní Trouba
1
Pravý horký vzduch
1
Vaření v páře
2
Příprava pizzy
2
Horká pára Interval plus
3
Nízkoteplotní pečení
3
Horká pára Interval
4
Konvenční ohřev
4
Eco vaření v páře
5
Mražené potraviny
5
Horký vzduch s párou
6
Turbo gril
6
Pravý horký vzduch
7
Velkoplošný gril
7
Příprava pizzy
8
Gril
8
Nízkoteplotní pečení
9
Uchovat teplé
9
Konvenční ohřev
10
Rozmrazování
10
Mražené potraviny
11
Spodní ohřev
11
Turbo gril
12
Eco pečení
12
Velkoplošný gril
13
Katalýza
13
Gril
14
Uchovat teplé
15
Rozmrazování
16
Spodní ohřev
17
Eco pečení
18
Čistění párou
FUNKCE TROUBY
Trouba
1 Dušené hovězí 6 Celé kuře 11 Tvarohový koláč 16 Lasagne
2 Vepřová pečeně 7 Celá ryba nad 1 kg 12 Pečivo 17 Zapečené cannelloni
3 Telecí pečeně 8 Pizza 13 Farmářský chléb 18 Koláč - Polotovar
4 Jehněčí pečeně 9 Slaný lotrinský koláč 14 Zkouška těsta 19 Pizza - Polotovar
5 Pečená zvěřina 10 Citrónový koláč 15 Zapečené brambory 20 Díly z Brambor - Polotovar
Parní Trouba
1 Tradiční zelenina 8 Telecí koleno 15 Jehněčí pečeně 22 Zapečené cannelloni
2 Zapečené brambory 9 Rýže 16 Pečená zvěřina 23 Koláč - Polotovar
3 Farmářský chléb 10 Lasagne 17 Celé kuře 24 Pizza - Polotovar
4 Pečivo 11 Zkouška těsta 18 Pizza 25 Díly z Brambor - Polotovar
5 Rybí lé 12 Dušené hovězí 19 Slaný lotrinský koláč
6 Plněná ryba (pstruh) 13 Vepřová pečeně 20 Citrónový koláč
7 Švestkové knedlíky 14 Telecí pečeně 21 Tvarohový koláč
RECEPTY
892956708-A-362012
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

John Lewis POB62 Uživatelský manuál

Typ
Uživatelský manuál
Tato příručka je také vhodná pro

v jiných jazycích