AX500 pro přístroj KMix
AT501 pro přístroj
Kitchen Machine Chef
AT502 pro přístroje
Kitchen Machine Major
a Cooking Chef
Pružný šlehač je určen pro šlehání
a míchání měkkých potravin. Není
určen pro hutné recepty, jako jsou
těsta, ani na tvrdé potraviny,
například ty, které obsahují pecky,
kosti nebo skořápky.
1 Opatrně nasaďte pružnou stírací
lopatku na nástroj tak, že spodní
část stírací lopatky zasunete do
otvoru , poté jednu stranu
nasuňte do drážky a jemně
zahákněte konec . Opakujte s
druhou stranou .
2 Zasuňte pružný šlehač do
vypnutého mixéru a spusťte hlavu
mixéru. Zkontrolujte polohu šlehače
v míse . Ideálně by se měl
dotýkat povrchu mísy tak, aby
povrch během mixování jemně
stíral.
3 Pokud je potřeba upravit výšku,
zvedněte hlavu mixéru a šlehač
odpojte.
4 Pomocí dodávaného klíče
dostatečně uvolněte matici, aby
bylo možné upravit hřídel . Pokud
chcete šlehač spustit níže ke dnu
mísy, otočte hřídel šlehače proti
směru hodinových ručiček. Pokud
chcete šlehač zvednout výše ode
dna mísy, otočte hřídel ve směru
hodinových ručiček.
5 Dotáhněte matici.
6 Nasaďte šlehač na mixér a spusťte
hlavu mixéru. Zkontrolujte polohu
(viz bod 2). Podle potřeby opakujte
výše uvedené kroky, dokud nebude
poloha šlehače správná. Když toho
dosáhnete, pevně utáhněte matici.
Pozn.: Některé modely se dodávají
se 2 různě barevnými lopatkami
šlehače.
péče a čištění
1 Před čištěním vždy sejměte pružnou
stírací lopatku z nástroje .
2 Pružnou stírací lopatku a nástroj
omyjte v horké vodě se saponátem,
poté řádně osušte. Tyto díly lze také
mýt v myčce nádobí.
Pozn.: Před a po použití zkontrolujte
stav těla nástroje a rovněž
pravidelně kontrolujte stav stírací
lopatky. V případě jakýchkoli
známek opotřebení ji vyměňte.
servis a údržba
Pokud potřebujete pomoc:
●
se způsobem použití výrobku,
●
s jeho údržbou nebo s opravami,
obraťte se na tu prodejnu, kde jste
výrobek koupili.
●
Tento spotřebič splňuje požadavky
směrnice Evropského parlamentu a
Rady 2004/108/ES o
elektromagnetické kompatibilitě a
požadavky nařízení Evropského
parlamentu a Rady (ES) 1935/2004
ze dne 27.10.2004 o materiálech a
předmětech určených pro styk s
potravinami.
26
P¡ed ïtením rozlo¥te p¡ední stránku s ilustrací
Ïesky