Electrolux EOC5851FAX Rychlý návod

Typ
Rychlý návod

Tato příručka je také vhodná pro

Stručné pokyny
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Senzorové tlačítko
1. Zap/Vyp
2. Pečicí funkce nebo
Podporované vaření
3. Tlačítko Domů
4. Volba teploty
5. Oblíbené
6. Displej
7. Klávesa Nahoru
8. Klávesa Dolů
9. Časové a další funkce
10. Minutka
11. OK
Pečicí funkce
Podporované vaření
Jedním či dvojím stisknutím -
zapnete pečicí funkci nebo funkci
Podporované vaření.Stisknutím a
podržením na tři sekundy – zapnete
nebo vypnete osvětlení trouby.
rychlé zahřátí
Stisknutí a podržení po dobu
3 sekund - zapne a vypne
funkci Rychlé zahřátí.
Zap/Vyp
Jedno stisknutí - zapne spotřebič.
Oblíbené
Jedno stisknutí - otevře menu
Oblíbené. Stisknutí a podržení
po dobu 3 sekund - uloží aktivní
funkci do menu Oblíbené.
Pečicí funkce
30-300°C
30-230°C
0:00-23:59
16:30
00:15140°C
16:30
00:15140°C
0:00
16:30
1/3
0:30
17:00
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
. . .
Turbo gril
Pravý horký vzduch
Příprava pizzy
Turbo gril
Trvání
Trvání
Blokování tlačítek
Nastavit a spustit
Ohřev a uchování teploty
ULOŽIT
Ukončení
Ukončení
K aktivaci stiskněte OK.
K aktivaci stiskněte OK.
K aktivaci stiskněte OK.
K aktivaci stiskněte OK.
Pravý horký vzduch
Příprava pizzy
Stiskněte jednou
Stiskněte jednou nebo dvakrát
Pečicí funkce
Pravý horký vzduch
Příprava pizzy
Horní/spodní ohřev
Nízkoteplotní pečení
Spodní ohřev
Horký vzduch s párou
Eco pečení
Mražené potraviny
Gril
Velkoplošný gril
Turbo gril
Speciality
Pečení chleba
Gratinované pokrmy
Kynutí těsta
Ohřev talířů
Zavařování
Sušení
Uchovat teplé
Rozmrazování
Podporované vaření
1-3 kg
0:00-23:59
1/3
1/5
. . .
. . .
16:30
03:00
2.0 kg
16:30
03:00
2.0 kg
30-300°C
30-230°C
16:30
03:00
200°C
16:30
03:00
200°C
5/5
4/5
3/5
2/5
3:00
19:30
2:30
19:00
Stiskněte dvakrát
Polotovary (zmraz./konz.)
Zpět
Zpět Automatická váha
Vepřové/Telecí
Vepřové/Telecí Vepřová pečeně
Blokování tlačítek
Nastavit a spustit
Ohřev a uchování teploty
ULOŽITTrvání
Trvání
Hovězí/Zvěřina/Jehněčí Vepřová kýta
K aktivaci stiskněte OK.
K aktivaci stiskněte OK.
K aktivaci stiskněte OK.
K aktivaci stiskněte OK.Ukončení
Ukončení
Polotovary (zmraz./konz.) Slavnostní švédská pečeně
Vepřová pečeně
Automatická váha Manuální
Hovězí/Zvěřina/Jehněčí
Vepřová kýta
Manuální Zpět
Podporované vaření
Vepřové/Telecí
Vepřová pečeně
Vepřová kýta
Vepřové koleno
Vepřové plecko
Telecí pečeně
Telecí koleno
Telecí ossobuco
Telecí roláda
Sekaná
Slavnostní švédská pečeně
Hovězí/Zvěřina/
Jehněčí
Hovězí pečeně
Hovězí na skandinávský zp.
Dušené hovězí
Marinované hovězí
Kýta ze zvěřiny
Pečená zvěřina
Králík
Králičí na hořčici
Kančí maso
Jehněčí pečeně
Jehněčí pečeně, střední
Jehněčí kýta
Drůbež
Kuře, celé
Celá krůta
Celá kachna
Celá husa
Drůbež bez kostí
Kuřecí stehna
Kohout na víně
Peč.kachna na pomerančích
Plněné kuře
Ryby
Celá ryba
Rybí lé
Treska
Ryba v solné krustě
Plněná oliheň (Calamari)
Losos vařený v páře
Rybí nákyp
Dort
Citrónový koláč
Švédský koláč
Sušenky
Tvarohový koláč
Ovocný koláč
Koláč s drobenkou
Vánočka
Kulatý koláč
Koláč Savarin
Brownies - čok. sušenky
Mufn
Sladký koláč
Mrkvový koláč
Mandlový koláč
Ovocný dort
Babiččin jablečný koláč
Pizza/Koláč/Chléb
Pizza
Cibulový koláč
Slaný lotrinský koláč
Koláč z kozího sýra
Pudinkový koláč
Tvarohové pečivo
Bílý chléb
Farmářský chléb
Pirohy
Máslový pletenec
Dušená/
zapékaná jídla
Lasagne
Zapečené cannelloni
Zapečené brambory
Moussaka
Zapečené těstoviny
Zapečená čekanka
Dušené hovězí se zeleninou
Dušené zelí
Fr. Knedlíky
Polotovary
(zmraz./konz.)
Mražená pizza
Americká mražená pizza
Chlazená pizza
Mražená pizza snack
Hranolky
Amer. brambory, krokety
Opečená bramborová kaše
Bagety/kaiserky
Mražené bagety/kaiserky
Mražený jablečný závin
Mražené rybí lé
Kuřecí křídla
Mražené lasagne/cannelloni
867325530-A-272015
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

Electrolux EOC5851FAX Rychlý návod

Typ
Rychlý návod
Tato příručka je také vhodná pro

v jiných jazycích