40
5. Neplňte džbán nad rysku 1500 ml.
6. Vraťte zpět víko.
7. Přesvědčte se, že rychlost je nastavena na 0.
8. Zasuňte zástrčku do zásuvky.
9. Ovládání rychlosti nastavte na vámi požadovanou rychlost (1 = nízká, 2 = vysoká).
10. Pro vypnutí motoru nastavte rychlost zpět na 0.
11. Když ovládáním rychlosti otočíte proti směru hodinových ručiček na Y , rychlost se na chvíli prudce
zvýší. V tomto směru je knoík zajištěn pružinou, čili když jej povolíte, vrátí se do polohy 0.
POUŽITÍ MIXÉRU
1. Nasaďte džbán mixéru na jednotku motoru, pak džbánem otáčejte ve směru hodinových ručiček,
dokud nezacvakne.
2. Sejměte poklici.
3. Dejte do džbánu ingredience.
4. Nasaďte víko na mixovací džbán mixéru.
5. Klobouček natočte tak, aby výstupky na něm směřovaly k výřezům v otvoru víčka. Klobouček usaďte
a otočte jím ve směru hodinových ručiček, čímž ho uzamknete.
6. Bez nasazení kloboučku přístroj nezapínejte.
7. Pokud chcete ingredience přidat během provozu mixéru, sejměte klobouček a vložte nové
ingredience skrze otvor. Pak klobouček opět nasaďte.
8. Až budete hotovi, přístroj vypněte (0) a vypojte ze sítě.
9. Otočte džbánem proti směru hodinových ručiček a z jednotky motoru jej sejměte.
DRCENÍ LEDU
1. Nejlepších výsledků dosáhnete, když do džbánu vložíte 150ml až 500ml kostek ledu.
2. Nasaďte víčko na mixér.
3. Ovládáním rychlosti otočte na vteřinu či dvě na Y, pak ho uvolněte.
4. Zkontrolujte výsledek a rozhodněte se, zda pokračovat.
POUŽITÍ KUCHYŇSKÉHO ROBOTA
1. Přístroj vypněte (0) a vytáhněte jej ze zásuvky.
2. Upevněte vřeteno na horní část jednotky motoru.
3. Nasaďte džbán na jednotku motoru, pak džbánem otáčejte ve směru hodinových ručiček, dokud
nezacvakne.
4. Použijte nástavce, jaké je potřeba.
5. Uchopte víčko tak, aby trubice byla lehce v zákrytu s držadlem džbánu, nasaďte ho na džbán a pak
otočte ve směru hodinových ručiček, aby západka zacvakla do vrchní části držadla.
6. Až budete hotovi, přístroj vypněte (0) a vypojte ze sítě.
7. Otočte džbánem proti směru hodinových ručiček a z jednotky motoru jej sejměte.
POUŽITÍ SEKACÍHO/HNĚTACÍHO/ŠLEHACÍHO NÁSTAVCE
Sekací nůž používejte na drcení ingrediencí.
Míchač používejte na smíchání ingrediencí.
Šlehač používejte ke šlehání do zhoustnutí nebo k šlehání vajec a šlehání vajec s cukrem.
1. Požadovaný nástavec nasaďte na hnací hřídel a nasuňte až dolů.
2. Hnací hřídel nasaďte na vřeteno v míse.
3. Do džbánu dejte ingredience.
4. Uchopte víčko tak, aby trubice byla lehce v zákrytu s držadlem džbánu, nasaďte ho na džbán a pak
otočte ve směru hodinových ručiček, aby západka zacvakla do vrchní části držadla.
5. Pokud si přejete přidat ingredience za chodu motoru, vysuňte z trubice tlačný díl, trubicí přidejte
ingredience a potom tlačný díl zasuňte zpět.
6. Otočením víčka proti směru hodinových ručiček víčko odemknete a pak sejmete.