3
CS
FUNKCE
WWW
Pro další informace si stáhněte návod kpoužití aúdržbě
zwebových stránek docs.hotpoint.eu
MIKROVLNY
Pro rychlé uvaření aopětovného ohřátí jídel
anápojů.
POWER DOPORUČENO PRO
1000 W
Rychlý ohřev nápojů nebo jídel
svysokým obsahem vody
800 W
Vaření zeleniny
650W
Vaření masa aryb
500W
Vaření masových omáček nebo
omáček sobsahem sýra nebo vajec.
Dopečení masových koláčů nebo
zapečených těstovin
350W
Pomalé, mírné vaření. Velmi se hodí
pro rozpouštění másla nebo čokolády
160W
Rozmrazování jídel nebo změknutí
másla asýra
90W Změknutí zmrzliny
Doporučené příslušenství: kryt
CRISP DYNAMIC
Pro dokonalé zhnědnutí pokrmu, ato jak na
povrchu, tak vespod. Tuto funkci je nutné používat
výhradně se speciálním talířem Crisp.
Požadované příslušenství: Talíř „Crisp“, rukojeť pro talíř
„Crisp“
GRIL
Pro hnědnutí, grilování agratinování.
Doporučujeme jídlo během grilování obrátit.
Pro dosažení co nejlepších výsledků gril nejprve na 3
až 5minut předehřejte.
Doporučené příslušenství: rošt
GRIL + MIKROVLNY
Pro rychlé uvaření agratinování svyužitím
kombinovaných funkcí mikrovln agrilu.
Doporučené příslušenství: rošt
NASTA
NASTAVENÍ
Pro změnu nastavení trouby (jazyka,
hodin, hlasitosti zvukových signálů, jasu, úsporného
režimu [Eco]).
Upozornění: Když je režim Eco aktivní, jas displeje se po
několika sekundách sníží za účelem úspory energie. Displej
se znovu aktivuje automaticky při každém stisknutí tlačítka
atd.
AUTOMATICKÉ FUNKCE
Pro dosažení co nejlepších výsledků při použití
automatických funkcí jednoduše navolte hmotnost
nebo množství jídla. Trouba automaticky vypočítá azvolí
optimální nastavení avprůběhu pečení je podle potřeby
upravuje.
DEFRO
DEFROST DYNAMIC
Pro rychlé rozmrazování různých
druhů jídel se zadáním pouze jejich hmotnosti.
Jídlo je třeba položit přímo na otočný talíř. Jakmile
vás trouba vyzve, jídlo obraťte.
REHEA
REHEAT DYNAMIC
Slouží kohřevu již hotových
mražených či chlazených jídel nebo jídel opokojové
teplotě.
Trouba automaticky vypočítává hodnoty nezbytné
kdosažení co nejlepších výsledků vco nejkratším
čase. Jídlo vložte do trouby vžáruvzdorném talíři
nebo míse vhodné do mikrovlnné trouby.
KATEGORIE JÍDLO HMOTNOST
VÍCEÚROVŇOVÉ PEČENÍ 250 g – 500 g
ZMRAZENÁ PORCE 250–500 g
MRAŽENÉ LASAGNE 250–500 g
POLÉVKY 200–800g
NÁPOJE 1–5dl
KATEGORIE DOPORUČENÁ JÍDLA HMOTNOST
MASO
(mleté maso, karbanátky, steaky, pečeně)
100g − 2kg
DRŮBEŽ
(celé kuře, kousky, řízky)
100g − 2,5kg
RYBA
(celé, řízky, lé)
100g − 1,5kg
ZELENINA
(míchaná zelenina, hrášek, brokolice apod.)
100g − 1,5kg
CHLÉB
(bochníky, sladké kynuté pečivo, housky)
100g – 1kg