10
Sekací hlavice
(viz obr. 1.1 až 1.4)
Připravte si všechny potraviny, které chcete mlít, odstraňte kosti, chrupavky a nervy. Maso nakrájejte na
kousky (cca 2 cm x 2 cm).
Tip: Na závěr mletí můžete vložit několik kousků chleba, abyste vytlačili všechno maso.
Před prvním použitím omyjte příslušenství vodou se saponátem. Opláchněte a ihned je pečlivě osušte.
Mřížka a nůž musí zůstat mastné. Potřete je olejem.
Nenechte přístroj běžet naprázdno, pokud sítka nejsou mastná.
Nikdy nestrkejte prsty nebo jiné nástroje do komínků.
Upozornění: S tímto zařízením se dodává i brožura s bezpečnostními upozorněními LS-123456.
Než zařízení poprvé použijete, pozorně si tuto brožuru přečtěte a uschovejte ji na vhodném místě.
A Snímatelná hlavice mlýnku
A1 Hliníkové tělo
A2 Šroub
A3 Samoostřící nerezový nůž
A4 Mřížky (podle typu)
A4a Mřížka s malými otvory (velmi jemné mletí)
A4b Mřížka se středními otvory (jemné mletí)
A4c Mřížka s velkými otvory (hrubé mletí)
A5 Hliníková matice
B Snímatelná násypka
C Pěchovadlo na maso
D Tlačítko zapnutí/vypnutí
E Blok motoru
F Příslušenství na uzeniny (podle typu)
G Příslušenství na kebbé (podle typu)
G1 Nástavec závitnice
G2 Kroužek
H Řezací adaptér na zeleninu (podle typu)
H1 Komora na kužely/ komínek
H2 Pěchovadlo
H3 Kužely (podle typu)
H3a Kužel pro hrubé strouhání (červený)
H3b Kužel pro jemné strouhání (oranžový)
H3c Kužel pro hrubé plátky (tmavě zelený)
H3d Kužel pro jemné plátky (světle zelený)
H3e Kužel pro krájení hranolků
H3f Příslušenství pro krájení na kostičky
I Příslušenství pro uskladnění (podle typu)
CS
DESCRIPTION
TIPY PRO POUŽITÍ
POUŽÍVÁNÍ