55
DO331L
www.domo-elektro.be
CZ
zavaříte jednu stranu sáčku. Při tom se rozsvítí červená kontrolka a začne odpočítání. Až ta červená
kontrolka zhasne, tak je sáček hotový a připraven.
1. Přístroj zapojte do el. sítě.
2. Suroviny, které chcete uchovat vložte do sáčku. Otevřete víko
přístroje.
3. Otevřený konec sáčku položte do přístroje, tak aby byl uvnitř
odsávací komory.
4. Konec sáčku musí být naprosto čistý, bez zbytků jakýchkoli
potravin. Snažte se držek konec sáčku co nejvíce rovný, aby ta
nevznikaly přehyby nebo boule.
5. Zavřete víko a pomocí rukojeti zatlačte, dokud neuslyšíte
zacvaknutí.
6. Nastavte si čas tavení sváru pomocí tlačítka SEALING (svaření). Podtlak si můžete nastavit tlačítkem
PRESSURE (tlak/podtlak).
7. Pro začátek procesu stiskněte tlačítko VAC&SEAL. Přístroj automaticky odsaje na požadovaný
podtlak a ihned sáček svaří. Rozsvítí se světelná kontrolka u tlačítka Vac&Seal, zatímco na displeji
se začne odpočítávat čas do konce operace. Jakmile se sáček zavaří, tak na displeji bude svítit 0,
kontrolka opět zhasne a vše je dokončeno.
8. Otevřete víko přístroje a zkontrolujte, zda je sáček řádně odsát a utěsněn.
1. Přístroj zapojte do el. sítě.
2. Suroviny, které chcete uchovat vložte do sáčku. Otevřete víko přístroje.
3. Otevřený konec sáčku položte do přístroje, tak aby byl uvnitř odsávací komory.
4. Konec sáčku musí být naprosto čistý, bez zbytků jakýchkoli potravin. Snažte se držek konec sáčku co
nejvíce rovný, aby ta nevznikaly přehyby nebo boule.
5. Zavřete víko a pomocí rukojeti zatlačte, dokud neuslyšíte zacvaknutí.
6. Nastavte si čas tavení sváru pomocí tlačítka SEALING (svaření).
7. Nyní stiskněte a držte tlačítko odsávání „PULSE VACUUM“. Jakmile se dosáhne požadovaného
podtlaku, tak tlačítko uvolněte.
8. Následně stiskněte tlačítko svaření sváru (SEALING). Rozsvítí se červená kontrolka u tlačítka,
zatímco na displeji se začne odpočítávat čas do konce operace. Jakmile se sáček zavaří, tak na
displeji bude svítit 0, kontrolka opět zhasne a vše je dokončeno.
9. Otevřete víko přístroje a zkontrolujte, zda je sáček řádně odsát a utěsněn.
1. Před použitím se ujistěte, že nádoba, víko a i jeho těsnění dokonale čisté.
2. Do nádoby vložte suroviny. Pozor: nikdy ji nepřeplňujte. Víko musí stále doléhat celou částí na
nádobu/těsnění.
3. Odsávací hadičku najdete v přístroji pod víkem, v odsávací komoře. Vyndejte si ji.
4. Víko zavřete pomocí rukojeti, dokud neuslyšíte zacvaknutí. Jeden konec hadičky napojte na výstup
odsávání (vpravo od ovládacího panelu) a druhý konec napojte od otvoru ve víku nádoby.
5. Otočný knoík na víku otočte tak, aby šipka směřovala na slovo SEAL (uzavření).
6. Pomocí tlačítka PRESSURE si nastavte „normální“ podtlak.