popis konvice
víïko plnicího hrdla
víko
těsnění víka
mixovací nádoba
têsnêní
no¥ová jednotka
základna
napájecí jednotka
dioda „připraveno k použití“
přepínač funkcí
pulsní spínaã
hlavní vypínač
kabelovƒ prostor
oužití mixéru
1 Vsaďte do nožové jednotky těsnicí kroužek
- ujistěte se, že těsnění je ve správné poloze.
G
Když je těsnění poškozené nebo špatně
nasazené, bude obsah unikat ven.
2 Upněte nožovou jednotku do základny .
3 Našroubujte misku na díl s noži ve směru
hodinových ručiček – ujistěte se, že díl s noži je
dostatečně utažen.
4 Vložte do nádoby přísady k mixování.
5 Zacvakněte těsnění víka na jeho spodní stranu.
6 Nasaďte plnicí víčko na víko nádoby.
7
Víko zatlačte, až zapadne do zajištěné polohy.
8
Mixér umístěte na základnu přístroje.
G
Přístroj nebude fungovat, pokud je mixér
š
patně nasazený.
9
Zapojte přístroj do sítě a rozsvítí se dioda
„
připraveno k použití“ indikující, že mixer je
správně nasazen a je možné jej začít používat.
Pokud tato dioda nesvítí, potom je mixer buď
nesprávně osazen, nebo není správně připojen
do sítě.
10Zvolte rychlost (viz tabulka nabídky funkcí).
poznámky
G
Smíchání suchých ingrediencí: nakrájejte je na
kousky, sundejte víčko plnicího hrdla a při
spuštěném stroji vhazujte kousky jeden po
druhém dovnitř. Nestrkejte dovnitř ruce. Lepších
výsledků dosáhnete, když budete nádobu
pravidelně vyprazdňovat.
G
Nedoporučuje se mixovat tvrdá koření, protože
by mohlo dojít k poškození plastových částí.
G
Při přípravě majonézy vložte do přístroje všechny
ingredience kromě oleje. Sundejte víčko plnicího
hrdla. Potom při zapnutém přístroji přidávejte olej
pomalu přes otvor ve víku.
G
Husté směsi jako jsou paštiky a pomazánky je
někdy nutné seškrábat směs ze stěn nádoby. Je-
li mixování obtížné, přidejte víc tekutiny.
58
tabulka funkcí
nastavení
použití max množství
předvoleb
Nápoje a husté směsi, např. paštiky 1,6 litrů
Zpěněné mléko 800 ml
Zmrzlinové nápoje 1 litr tekutin
Nejprve do nádoby přidejte čerstvé ovoce a tekutiny (např. jogurt,
mléko a ovocné šťávy).
Poté přidejte led či mražené přísady (např. mražené ovoce,
mraženou šťávu či zmrzlinu)
Všechny druhy mixovaných polévek 1,6 litrů
Tekutiny by před mixováním měly být zchlazeny na
pokojovou teplotu.
Omáčky, ovocné a zeleninové pyré (pokud směs nejde zpracovat,
přidejte tekutinu)
Sekání, např. ořechů, strouhanky či sušenek apod.
Majonéza 3 vejce
450 ml oleje
Drcení ledu 12 kostek
Automatický pulsní režim