Crock-Pot SCCPBPP605 Uživatelský manuál

Kategorie
Pomalé vařiče
Typ
Uživatelský manuál

Tato příručka je také vhodná pro

54
ČESKY
Děkujeme vám, že jste si zakoupili pomalý kameninový hrnec Crock-Pot
®
.
Svá oblíbená jídla tak můžete vařit v několika snadných krocích. Spotřebič je ideální k vaření masa
se zeleninou, dušeného masa, polévek, rýžových pokrmů a mnohých dalších a to vše stisknutím
jediného tlačítka.
DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ
Před spuštěním spotřebiče pečlivě prostudujte tuto příručku, protože správné použití zajistí
jeho nejlepší možný výkon. Tyto pokyny uschovejte jako budoucí referenci.
Tento přístroj není určen pro použití osobami (včetně dětí) s
omezenými fyzickými, smyslovými či mentálními schopnostmi nebo
bez zkušeností a znalostí, pokud jim nebyl zajištěn dohled nebo
školení týkající se použití přístroje osobou zodpovědnou za jejich
bezpečnost. Na děti by se mělo dohlížet a zajistit, aby si s tímto
přístrojem nehrály.
Výměnu poškozené napájecí šňůry musí provést výrobce nebo jeho
servisní středisko.
Před připojením spotřebiče k elektrické síti zkontrolujte, zda napětí uvedené na štítku (umístěn
na spodní části přístroje) odpovídá napětí zásuvek ve vaší domácnosti.
NEDOTÝKEJTE SE HORKÝCH POVRCHŮ. POUŽÍVEJTE DRŽADLA.
NIKDY jej neumisťujte tak, aby mohl být v dosahu dětí zejména velmi malých.
Tento spotřebič NIKDY neumisťujte přímo pod elektrickou zásuvku.
NIKDY jej nepoužívejte venku.
Ohřívací jednotku, šňůru ani zástrčku NIKDY nedávejte do vody či jiné tekutiny.
Při posunutí spotřebiče obsahujícího horké tekutiny dbejte velmi velké opatrnosti.
NEUMÍSŤUJTE spotřebič na horký plynový nebo elektrický vařič či do jejich blízkosti nebo do vyhřáté
či mikrovlnné trouby.
Zajistěte, aby napájecí šňůra NIKDY nevisela přes hranu desky či stolu.
Při čištění tohoto spotřebiče NIKDY nepoužívejte abrazivní prostředky, chemicky agresivní čistidla ani
prostředky na trouby.
Dbejte na to, aby nedošlo k náhlé změně teploty způsobené např. vložení mraženého jídla do
horkého hrnce.
Spotřebič vypnete přepnutím spínače do polohy On/Off (zapnuto/vypnuto) a vytažením šňůry ze
zásuvky. Spotřebič vypněte vždy, když ho nepoužíváte nebo před čištěním.
Před čištěním a uložením spotřebiče jej nechte vychladnout.
Při použití tohoto spotřebiče nechte nad ním a po jeho stranách dostatek místa pro cirkulaci vzduchu.
Zajistěte, aby se tento spotřebič při použití nedotýkal záclon, tapet, obložení zdi, oblečení, utěrek
na nádobí a jiných hořlavých materiálů. U povrchů, na nichž může teplo způsobit problém, je nutná
OPATRNOST. Doporučuje se použití tepelné izolační podložky.
Spotřebič vždy používejte na žáruvzdorném povrchu.
TENTO SPOTŘEBIČ LZE POUŽÍVAT POUZE V DOMÁCNOSTI. SPOTŘEBIČ NIKDY
NEPOUŽÍVEJTE K JINÉMU NEŽ URČENÉMU ÚČELU.
55
DÍLY POMALÉHO HRNCE CROCK-POT
®
PŘED PRVNÍM POUŽITÍM
Před použitím pomalého hrnce odstraňte veškeré balicí materiály. Umyjte poklici a kameninový hrnec
v teplé mýdlové vodě a řádně je osušte.
POZNÁMKY K POUŽITÍ:
Dojde-li během vaření k výpadku proudu, jednotka bude po jeho opětovném nahození vypnutá.
Veškerá nastavení pomalého hrnce se vynulují a musí se resetovat. Je však možné, že pokrm
nebude vhodný k jídlu. Pokud nevíte, jak dlouho k výpadku proudu došlo, doporučujeme pokrm
vyhodit.
Nepřeplňujte kameninový hrnec. Přetékání obsahu zabráníte naplněním hrnce pouze ze tří čtvrtin.
Vždy vařte s nasazenou poklicí a po doporučenou dobu. Během prvních dvou hodin vaření
neodstraňujte poklici, abyste umožnili řádný nárůst tepla.
Při manipulaci s poklicí či kameninovým hrncem si vždy nasaďte chňapky.
Po ukončení vaření či před čištěním spotřebič vypněte ze zásuvky.
Vyjímatelnou nádobu kameninového hrnce lze používat v tradiční i mikrovlnné troubě. Vyjímatelný
kameninový hrnec nepoužívejte na plynovém nebo elektrickém vařiči nebo pod grilovací částí trouby.
Viz níže uvedená tabulka.
SESTAVENÍ:
1. Vložte kameninový hrnec do varné základny.
2. Nasaďte pokličku vodorovně dolů na kameninový hrnec (viz Obr. 1).
Obr. 1
Vyjímatelná
těsnicí poklice
Hrnec z kameniny
Ohřívací podstavec
Časový spínač
Ovládací panel
56
JAK POUŽÍVAT KAMENINOVÝ HRNEC
1. Usaďte kameninový hrnec do varné základny, vložte do něj
patřičné přísady a přikryjte ho poklicí.
2. Zapojte pomalý hrnec Crock-Pot
®
do zásuvky. Pokud není hrnec
ze tří čtvrtin plný, bude zapotřebí zkrátit dobu vaření uvedenou v
receptu.
3. Stiskněte tlačítko s požadovanou teplotou (HIGH – vysoká či LOW
– nízká). Lze zvolit i možnost WARM (Teplá). Toto nastavení je
však určeno k ohřevu jídla před servírováním a nikoliv k vaření.
4. Stisknutím časového spínače zvolte požadovanou dobu vaření.
Povšimněte si prosím, že následující časy jsou přednastavené a
automaticky se zobrazí dle zvoleného teplotního nastavení. Tyto
doby lze měnit:
TEPLÁ = 6 hodin
NÍZKÁ = 10 hodin
VYSOKÁ = 6 hodin
5. Po zvolení vhodného nastavení se rozsvítí příslušná kontrolka, pomalý hrnec se zahřeje a vnitřní
časovač začne odpočítávat dobu v minutových intervalech.
6. Po uplynutí doby vaření se pomalý hrnec automaticky přepne na hodnotu WARM (teplá) a
rozsvítí se kontrolka tohoto nastavení. Časovač zobrazí dobu nastavení jednotky na hodnotu
WARM (teplá) a vypnete se po šesti hodinách.
POUŽITÍ:
DÍL
MYČKA NA
NÁDOBÍ
KLASICKÁ
TROUBA
MIKROVLNNÁ
TROUBA
LZE POUŽÍT NA
SPORÁKU
Poklice Ano Ne Ne Ne
Kamenina Ano
Ano. Avšak ne
pod grilovací částí trouby.
Ano* Ne
* Nahlédněte do návodu k obsluze vaší mikrovlnné trouby ohledně používání kameniny.
MYTÍ POMALÉHO HRNCE
Před mytím pomalý hrnec VŽDY vypněte, odpojte z elektrické zásuvky a nechte vychladnout.
Poklici a pomalý hrnec z kameniny lze mýt v myčce na nádobí nebo v horké mýdlové vodě.
Nepoužívejte abrazivní čisticí prostředky ani drátěnky. Nečistoty lze obvykle vyčistit hadříkem,
houbou či gumovou špachtlí.
Chcete-li odstranit vodní mapy a jiné skvrny, použijte neabrazivní čistič nebo ocet.
Podobně jako v případě veškeré jemné kameniny kameninový hrnec ani poklice neodolají
náhlým teplotním změnám. Nemyjte kameninový hrnec či poklici ve studené vodě, když jsou
horké.
Vnější část ohřívacího podstavce lze umýt pomocí měkkého hadříku a teplé mýdlové vody.
Nádobí osušte. Nepoužívejte abrazivní čistidla.
POZOR: Ohřívací podstavec nikdy neponořujte do vody ani jiné kapaliny.
Neměl by být prováděn žádný další servis.
POZNÁMKA: Po ručním umytí nechte hrnec oschnout, než ho uložíte.
57
RADY A TIPY
TĚSTOVINY A RÝŽE:
Ideálně uvařené rýže dosáhnete použitím předvařené dlouhozrnné rýže nebo rýže požadované
v receptu. Pokud rýže není po doporučené době vaření změklá, přilijte 1 až 1,5 hrnku tekutin na
hrnek vařené rýže a ještě povařte dalších 20 30 minut.
Ideálně uvařených těstovin docílíte nejprve jejich povařením v hrnci s vroucí vodou, dokud trochu
nezměknou. Poté těstoviny na posledních 30 minut vaření přidejte do pomalého hrnce Crock-
Pot
®
.
FAZOLE:
Fazole je třeba před přidáním cukru anebo kyselých potravin nechat úplně změknout.
Působením cukru a kyseliny fazole tvrdnou a neuvaří se.
Sušené fazole, zejména ty červené, by se měly před přidáním k dalším přísadám receptu uvařit.
Sušené fazole lze nahradit zcela uvařenými konzervovanými fazolemi.
ZELENINA:
Pro mnohé druhy zeleniny je pomalé vaření přínosné, neboť se v nich rozvine intenzivní chuť. V
pomalém hrnci nedochází k rozvaření zeleniny, jak by tomu mohlo být v troubě či na vařiči.
Při vaření pokrmů obsahujících zeleninu i maso vložte do pomalého hrnce nejprve zeleninu a
potom přidejte maso. Zelenina se v pomalém hrnci obvykle vaří pomaleji než maso.
Zeleninu umístěte po stranách či na dno kameninového hrnce, abyste usnadnili vaření.
BYLINKY A KOŘENÍ:
Čerstvé bylinky dodávají chuť a barvu, ale měly by se do jídla přidávat na konci vaření, neboť
při dlouhém vaření svou chuť ztrácejí.
Mleté či sušené bylinky a koření jsou pro pomalé vaření ideální a lze je přidat na samém
začátku.
Chuťová intenzita všech bylinek a koření se může velmi různit v závislosti na konkrétní síle
a trvanlivosti. Bylinky používejte střídmě. Ochutnejte pokrm na konci doby vaření a před
servírováním jídlo dochuťte.
MLÉKO:
Mléko, sladká a kyselá smetana se mohou při dlouhém vaření rozkládat. Pokud možno je do
pokrmů přidávejte během posledních 15 až 30 minut vaření.
Mléko lze nahradit kondenzovanými polévkami, které se mohou vařit dlouhou dobu.
POLÉVKY:
Některé polévkové recepty požadují velké množství vody. Vložte do pomalého hrnce všechny
polévkové přísady, které potom zalijte vodou tak, aby byly pouze zakryté. Chcete-li mít řidší
polévku, přidejte při servírování více tekutiny.
MASO:
Z masa okrájejte tlusté, dobře maso opláchněte a osušte papírovými ubrousky.
Dříve než dáte maso do pomalého hrnce, osmahněte ho na pánvi a slijte vyškvařený tuk.
Rovněž tím dosáhnete intenzivnější chuti.
Maso by mělo být do kameninového hrnce uloženo tak, aby se nedotýkalo poklice.
U menších či větších kusů masa upravte množství zeleniny či brambor tak, aby byl kameninový
hrnec vždy z poloviny tří čtvrtin plný.
Velikost masa a doporučená doba vaření jsou pouze přibližné a mohou se lišit v závislosti na
konkrétním kousku, druhu masa a velikosti kosti. Libové maso jako například kuřecí či vepřová
panenka se vaří rychleji než vláknité a tučné maso jako hovězí plecko nebo vepřové ramínko.
Vaření masa s kostí prodlouží dobu vaření oproti masu bez kosti.
58
RADY A TIPY
Nakrájejte maso na malé kousky, když ho vaříte společně s předvařenými potravinami, jako jsou
fazole, ovoce či lehká zelenina, např. houby, na kostičky nakrájená cibule, lilek nebo nadrobno
nakrájená zelenina. Umožní se tak, aby se všechny přísady vařily stejně dlouho.
Při vaření zmraženého masa je nutné nejprve přidat minimálně 1 hrnek teplé tekutiny. Daná
tekutina bude fungovat jako jakási izolační vrstva, jež zabrání náhlým změnám teplot. Běžně
je zapotřebí vařit další 4 hodiny na hodnotě LOW (NÍZKÁ) nebo 2 hodiny na teplotě HIGH
(VYSOKÁ). V případě větších kusů masa může doba rozmražení a změknutí být mnohem delší.
RYBY:
Ryby se vaří rychle, a proto je vhodné je přidat ke konci vaření v posledních patnácti minutác
až hodině vaření.
TEKUTINY:
K dosažení nejlepších výsledků a k zabránění vysušení či spálení pokrmů používejte patřičné
množství tekutin dle receptu.
Ujistěte se, že kameninový hrnec je vždy plný minimálně do poloviny a maximálně do tří čtvrtin,
a dodržujte doporučenou dobu vaření.
RECEPTY
TRHANÉ VEPŘOVÉ BBQ Počet porcí: 6–8
1,1–2,3 kg vepřové panenky, ořezaný tuk
0,475–0,95 l omáčky barbecue
2–3 cibule, nakrájené
6–8 hamburgerových housek či housek s tvrdou kůrkou
1. Vložte vepřovou panenku do pomalého hrnce Crock-Pot
®
. Posypte je cibulí a zalijte omáčkou
barbecue.
2. Přikryjte poklicí a vařte při nízké teplotě 8 hodin nebo při vysoké teplotě po dobu 4 hodin, či
dokud maso nezměkne.
3. Vyjměte vepřové z pomalého hrnce Crock-Pot
®
a rozdělte ho na vlákna vidličkou. Vraťte maso
zpět do pomalého hrnce a zalijte ho omáčkou.
4. Trhané vepřové BBQ servírujte na hamburgerových houskách či houskách s tvrdou kůrkou.
HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU Počet porcí: 6–8
3 polévkové lžíce mouky
mořská sůl a pepř
1,4 kg hovězího plecka, nakrájeného na 2,5centimetrové kostičky
3 velké mrkve, ostrouhané a nakrájené na kolečka
1 střední cibule, nakrájená na kolečka
6 plátků uvařené slaniny nakrájené na kusy 2,5-5 centimetrů dlouhé
1 x 0,284 l hovězího vývaru v konzervě
0,475 l červeného nebo burgundského vína
1 polévková lžíce rajčatového protlaku
2 stroužky namletého česneku
3 větvičky čerstvého tymiánu, bez stonků
1 bobkový list
0,45 kg čerstvých hub, nakrájených
2 velké brambory, nakrájené na 2,5centimetrové kousky
1. Obalte hovězí v osolené a opepřené mouce. Osmahněte maso na pánvi na vařiči (volitelné).
2. Vložte maso do pomalého hrnce Crock-Pot
®
a přidejte zbývající přísady.
3. Přikryjte poklicí a vařte při nízké teplotě 8–10 hodin nebo při vysoké teplotě po dobu 6 hodin, či
dokud maso nezměkne.
59
RECEPTY
PEČENÉ KUŘE S CITRONEM A BYLINKAMI Počet porcí: 4-6
1,8-2,7 kg kuřete na pečení
0,12 l cibule, nakrájené
1–2 polévkové lžíce másla
šťáva z jednoho citronu
½ čajové lžičky mořské soli
2 polévkové lžíce čerstvé petržele
½ čajové lžičky sušeného tymiánu
⅓ čajové lžičky papriky
1. Vložte cibuli do dutiny kuřete a potřete kůži máslem. Dejte maso do pomalého hrnce Crock-Pot
®
.
2. Pokapejte kuře citronovou šťávou a posypte zbývajícím kořením. Přikryjte poklicí a vařte při
nízké teplotě 8–10 hodin nebo při vysoké teplotě po dobu 4 hodin.
DUŠENÉ HOVĚZÍ Počet porcí: 6–10
0,9-1,8 kg hovězího plecka
3 cibule, nakrájené na kolečka
0,12 kg mouky
2 stonky řapíkatého celeru, nakrájené
mořská sůl a pepř
0,24 kg hub, nakrájených
3 mrkve, nakrájené na kolečka
0,24 l hovězího vývaru nebo vína
3 brambory, rozčtvrcené
1. Obalte maso v ½ hrnku mouky, osolte a opepřete. Osmahněte maso na pánvi na vařiči
(volitelné).
2. Vložte veškerou zeleninu, vyjma hub, do pomalého hrnce Crock-Pot
®
. Přidejte maso a posypte
ho houbami. Zalijte tekutinou.
3. Přikryjte poklicí a vařte při nízké teplotě 10 hodin nebo při vysoké teplotě po dobu 6 hodin, či
dokud maso nezměkne.
KUŘE CACCIATORE Počet porcí: 4-8
2–3 cibule, nakrájené na tenké plátky
0,9-1,8 kg kuřecího (prsa nebo stehna), bez kůže
1 x 0,794kg konzerva oválných rajčat, nakrájených
5 stroužků namletého česneku
0,12 l suchého bílého vína nebo vývaru
2 polévkové lžíce kapar
20 odpeckovaných oliv kalamata, nahrubo nakrájených
1 trs čerstvé petržele nebo bazalky, bez stonků a nahrubo nakrájených
mořská sůl a pepř
uvařené těstoviny
1. Dejte nakrájenou cibuli do pomalého hrnce Crock-Pot
®
a položte na ni kuře.
2. V míse smíchejte rajčata, sůl, pepř, česnek a bílé víno. Nalijte na kuře.
3. Přikryjte poklicí a vařte při nízké teplotě 6 hodin nebo při vysoké teplotě po dobu 4 hodin, či
dokud maso nezměkne.
4. Před servírováním pokrmu vmíchejte kapary, olivy a bylinky.
5. Podávejte na uvařených těstovinách.
Poznámka: Vaření nevykostěného kuřete prodlouží dobu vaření oproti vykostěnému kuřeti o 30 až
60 minut.
60
RECEPTY
CHILLI Počet porcí: 6–8
2 velké cibule, nakrájené
5-6 stroužků česneku, umletého
2 zelené papriky, nakrájené
0,9-1,4 kg mletého masa, uvařeného a slitého
2 x 0,4kg konzervy červených, černých nebo bílých fazolí, opláchnutých a slitých
1 x 0,4kg konzerva rajčat nakrájených na kousky
2 papričky jalapeños, bez jadérek a najemno rozsekané
1 polévková lžíce římského kmínu
1 čajová lžička kajenského pepře
0,125 l hovězího vývaru
1. Vložte všechny přísady do pomalého hrnce Crock-Pot
®
.
2. Přikryjte poklicí a vařte při nízké teplotě 8–9 hodin nebo při vysoké teplotě po dobu 4 hodin.
KLOBÁSA A KARBANÁTKY Počet porcí: 8–10
1,4-2,3 kg klobásy a syrových karbanátků
6 stroužků česneku, oloupaných a nakrájených
1 x 0,8kg konzerva rozdrcených rajčat
1–2 x 0,8kg konzervy podélných rajčat ve vlastní šťávě, nahrubo nakrájené
1 trs čerstvé bazalky
uvařené těstoviny
nastrouhaný sýr
1. Osmahněte klobásu a karbanátky na pánvi na vařiči (volitelné).
2. Vložte všechny přísady, vyjma těstovin a nastrouhaného sýra, do pomalého hrnce Crock-Pot
®
.
3. Přikryjte poklicí a vařte při nízké teplotě 8 hodin nebo při vysoké teplotě po dobu 4 hodin.
4. Podávejte s uvařenými těstovinami a nastrouhaným sýrem.
SNADNÉ A ZDRAVÉ RYBÍ FILÉ Počet porcí: 4-6
mořská sůl a pepř
0,9-1,4 kg bílé ryby (treska, mořský okoun, tilapie nebo sumec), bez kůže
čerstvé bylinky (petržel hladkolistá, bazalka, estragon, saturejka či směs koření)
2–3 citrony, nakrájené na slabé plátky
připravená salsa nebo olivová tapenáda na ozdobu
1. Osolte a opepřete obě strany ryby a položte ji do pomalého hrnce Crock-Pot
®
. Pokryjte její horní
část bylinkami a kolečky citronů. Pár jich zastrčte i pod rybu.
2. Přikryjte pokličkou a při vysoké teplotě vařte asi 30–40 minut, nebo dokud ryba není
průsvitná. Doba vaření se bude různit v závislosti na tloušťce ryby.
3. Vyjměte kolečka citronů a servírujte se salsou nebo olivovou tapenádou.
BABY BACK RIBS Počet porcí: 6–10
2–4 dlouhá žebírka, každé nakrájené na 3–4 kusy
0,475–0,95 l omáčky barbecue
2–3 cibule, nakrájené
1. Vložte žebírka do pomalého hrnce Crock-Pot
®
. Posypte je cibulí a zalijte omáčkou barbecue.
2. Přikryjte poklicí a vařte při nízké teplotě 8 hodin nebo při vysoké teplotě po dobu 4 hodin, či
dokud maso nezměkne.
3. Servírujte oddělená jednotlivá žebírka, která dle chuti potřete ještě omáčkou.
61
ZÁRUKA
Doklad o koupi přístroje pečlivě uschovejte. Je potřeba při reklamaci v rámci této záruky.
Tento výrobek podléhá 2 leté záruční době od data zakoupení, jak je uvedeno dále
v dokumentu.
Pokud během záruční doby dojde k nepravděpodobné situaci, že přístroj přestane fungovat kvůli
konstrukční či výrobní závadě, dopravte ho do prodejny, kde jste jej zakoupili, včetně dokladu o koupi
a tohoto záručního listu.
Práva a výhody v rámci této záruky doplňují vaše zákonná práva, která nejsou touto zárukou
dotčena. Pouze Jarden Consumer Solutions (Europe) Limited (dále jen „JCS (Europe)“) má právo
měnit tyto podmínky.
JCS (Europe) se během záruční doby zavazuje
k bezúplatné opravě či náhradě přístroje nebo jakékoli součásti, která řádně nefunguje, za těchto
podmínek:
na daný problém neprodleně upozorníte příslušnou prodejnu nebo JCS (Europe),
a na zařízení nebyly provedeny žádné změny, zařízení nebylo poškozeno ani používáno
nesprávným způsobem nebo opraveno osobou, která nemá oprávnění JCS (Europe).
Tato záruka se nevztahuje na závady,
k nimž dojde nesprávným užitím, poškozením, zneužitím, zavedením nesprávného napětí, vyšší mocí
či událostmi, nad nimiž JCS (Europe) nemá kontrolu, opravou či úpravou někoho jiného než osoby,
která má oprávnění JCS (Europe), nebo kvůli jiným postupům než jsou popsány v návodu
k obsluze. Tato záruka se navíc nevztahuje na běžné opotřebení včetně – ale bez omezení jen na
– menších barevných změn a poškrábaní povrchu.
Práva v rámci této záruky se týkají pouze osoby, která zařízení původně zakoupila, a nelze je rozšířit
na komerční ani komunální využití.
Pokud se na vaše zařízení vztahuje záruka specifická pro konkrétní stát nebo pokud byl k zařízení
přiložen záruční list, najdete další informace v podmínkách dané záruky nebo je získáte od místního
autorizovaného prodejce.
Označení znamená, že by tento výrobek neměl být na území EU odstraněn s ostatním domácím
odpadem. Abyste zabránili negativnímu vlivu na životní prostředí nebo poškození lidského zdraví z
důvodu nekontrolované likvidace odpadu, nechte provést recyklaci, a podpořte tak opětné použití
materiálních zdrojů. Pokud chcete vrátit použitý přístroj, využijte prosím systému pro vrácení a odvoz
nebo kontaktujte prodejce, u něhož jste produkt zakoupili. Vezme tento výrobek zpět a nechá jej
ekologicky recyklovat.
Jarden Consumer Solutions (Europe) Limited
Middleton Road
Royton
OL2 5LN
UK
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72

Crock-Pot SCCPBPP605 Uživatelský manuál

Kategorie
Pomalé vařiče
Typ
Uživatelský manuál
Tato příručka je také vhodná pro