OTáZkY k PŘÍSTROjI a MaNIPUlacI S NÍM
Chléb se po upečení přilepil do nádoby?
Jak je možné vyhnout se dírám v chlebu (hnětač)?
displeji).
Chléb vykyne, ale při pečení opět opadne.
vlhká.
Pomoc:
teplota vody byla vysoká,
mouce chybí lepek.
Chléb zvenčí dostatečně nezhnědnul.
Kdy je možno otevřít dvířka pekárny Backmeister
®
v průběhu
pečení?
®
Co je celozrnná mouka?
namleta z celého zrna a má odpovídající podíl vlákniny. Celozrnná
Co je lepek v mouce?
Jaké druhy mouky existují a jak se používají?
které trpí „celiakální sprue“ nebo „celiakií“. V dílu tohoto
Špaldová mouka
405 – 550 – 1050 tak, jak je popsáno v tomto návodu k
Jak může být čerstvý chléb lépe stravitelný?
V jakém poměru se používají prostředky pro vykynutí?
Co můžete udělat, pokud chléb chutná po kvasnicích?
chléb cca 1,5 PL.
chleba.
Proč chutná chléb z trouby jinak než z domácí pekárny?
Co znamenají typová čísla u mouky?