Kenwood CP706 Uživatelský manuál

Kategorie
Pomalé vařiče
Typ
Uživatelský manuál

Tato příručka je také vhodná pro

před použitím tohoto zařízení
Kenwood
Přečtěte si pečlivě pokyny v této
příručce a uschovejte ji pro
budoucí použití.
Odstraňte veškerý obalový
materiál a nálepky.
bezpečnost
Toto zařízení vytváří páru, která
vás může opařit.
Dbejte na to, abyste se neopařili
párou vycházející z parního hrnce,
zejména když nadzvedáváte
poklici.
S tímto pomalým hrncem
manipulujte opatrně – všechny
jeho součásti se během provozu
zahřívají. Používejte ochranné
rukavice.
V průběhu provozu spotřebiče a
pokud je obsah stále horký,
nezvedejte základnu přístroje.
Při manipulaci s horkým hrncem
buďte mimořádně opatrní, pokud je
jeho obsah horký.
Pokud dojde k poškození malého
hrnce, zásadně jej nepoužívejte.
Nechte jej zkontrolovat nebo
opravit: viz ‘servis a údržba’.
Varný hrnec nepoužívejte, pokud
je prasklý nebo jakkoliv
poškozený.
Zásadně neponořujte elektrický
hrnec, šňůru ani zástrčku do vody
– může dojít k úrazu elektrickým
proudem. Ovládací prvky hrnce
udržujte suché a čisté.
Nenechávejte napájecí šňůru viset
v dosahu dětí.
Mimo používání vždy pomalý
hrnec odpojte ze zásuvky.
Na hrnec zásadně neumísťujte jiné
přístroje nebo součásti, ani
neumísťujte hrnec do trouby.
Toto zařízení nepoužívejte na
pracovních deskách, které nejsou
žáruvzdorné.
Tento pomalý hrnec nepoužívejte
v blízkosti nebo pod závěsy nebo
jinými hořlavými materiály.
Parní hrnec používejte pouze s
varnou mísou.
Přístroj nepoužívejte venku.
Varnou mísu nepřikrývejte ničím
jiným, kromě dodaným víkem.
Toto příslušenství by neměly
používat osoby (včetně dětí) trpící
fyzickými, smyslovými či
psychickými poruchami ani osoby
bez náležitých znalostí a
zkušeností. Pokud jej chtějí
používat, musí být pod dozorem
osoby odpovědné za jejich
bezpečnost nebo je tato osoba
musí poučit o bezpečném
používání příslušenství.
Dohlédněte, aby si děti s
přístrojem nehrály.
Toto zařízení je určeno pouze pro
domácí použití. Společnost
Kenwood vylučuje veškerou
odpovědnost v případě, že
zařízení bylo nesprávně používáno
nebo pokud nebyly dodrženy tyto
pokyny.
zásady bezpečnosti
používání potravin
Maso (včetně drůbeže), ryby a
plody moře důkladně provařte.
Zásadně je nepřipravujte
zmrazené.
V pomalém hrnci neohřívejte jídlo
opakovaně.
Než začnete jídlo konzumovat,
vždy zkontrolujte, zda je
dostatečně teplé a zda z něho
vychází pára.
Zásadně částečně nepředvařujte
maso nebo drůbež, abyste je
následně zmrazili pro pozdější
přípravu.
Postupujte podle pokynů pro
přípravu výrobce přísady, zejména
v případě sušených luštěnin.
Například sušené červené fazole
93
Ïesky
Nezapomeñte si prosím rozev¡ít titulní stránku s vyobrazením
je třeba namočit přes noc a potom
před oloupáním a přidáním do
pomalého hrnce rychle převařit
v pitné vodě alespoň 10 minut, aby
se zničily toxiny.
před připojením do elektrické
zásuvky
Napájení, které máte k dispozici,
musí odpovídat napájení
uvedenému na spodní straně
zařízení.
Toto zařízení splňuje směrnici
89/336/EEC Evropské unie.
před prvním použitím
Umyjte všechny části -viz „údržba
a čištění“.
legenda
poklice
varná nádoba
elektrický hrnec
držadla
ovládací regulátor (CP706)
světelná kontrolka (CP706)
Model CP707
displej
tlačítko pro nastavení vysokého
výkonu (High)
tlačítko pro nastavení nízkého
výkonu (Low)
tlačítko pro udržování teploty
(Warm)
tlačítko pro prodloužení délky
časového vypnutí
hlavní vypínač
tlačítko pro zkrácení délky
časového vypnutí
obsluha vašeho ručního
parního hrnce
(CP706)
1 Postupujte podle receptu a vložte
ingredience do nádoby.
2Varnou mísu vložte do základny
přístroje. Důležité – abyste se
nepopálili při vysunování varné
mísy, ujistěte se, že jste ji vložili
do základny přístroje podle
obrázku , přičemž rukojeti
varné mísy jsou zarovnány s
rukojeťmi základny přístroje.
3 Umístěte víko do své polohy a
zapojte parní hrnec do sítě.
4 Zvolte požadované nastavení, tj.
vysoký, nízký výkon nebo
udržování teploty. Světelná
kontrolka se rozsvítí a zahájí se
vaření.
5 Nechte vařit po požadovanou
dobu.
6 Po uvaření pomalý hrnec vypněte
a odpojte ze zásuvky.
obsluha vašeho
parního hrnce (CP707)
1 Postupujte podle receptu a vložte
ingredience do varné mísy.
2Varnou mísu vložte do základny
přístroje. Důležité – abyste se
nepopálili při vysunování varné
mísy, ujistěte se, že jste ji vložili
do základny přístroje podle
obrázku , přičemž rukojeti
varné mísy jsou zarovnány s
rukojeťmi základny přístroje.
3 Umístěte víko do své polohy.
4 Parní hrnec zapojte do sítě.
5 Stiskněte hlavní vypínač a parní
hrnec se zapne. Na displeji se
zobrazí 0:00 a obrazovka se
rozsvítí. Osvětlení obrazovky se
vypne, pokud po dobu 30 sekund
nestisknete žádné tlačítko.
6 Zvolte požadovaný režim vaření, tj.
vysoký, nízký výkon nebo
udržování teploty. Vpravo na
obrazovce se objeví se ikona a
vedle zvoleného režimu vaření se
zobrazí pomlčka. Zahájí se vaření,
které signalizují blikající desetinné
číslice.
7 Nechejte přístroj vařit po
požadovanou dobu.
8 Jedenkrát stiskněte hlavní vypínač a
vaření se pozastaví. Přidržte
hlavní vypínač po dobu 5 sekund a
parní hrnec se vypne. Po ukončení
vaření parní hrnec odpojte ze sítě.
94
nastavení časového
vypínače (pouze CP707)
1 Postupujte podle kroků 1-5
uvedených výše.
2 Pomocí tlačítka (+) pro
prodloužené nebo tlačítka (-) pro
zkrácení nastavte požadovaný čas
vaření. Časový vypínač je možno
nastavit v 30 minutových
intervalech na maximální délku 10
hodin pro nastavení nízkého nebo
vysokého výkonu, ale v případě
udržování teploty je možno
nastavit maximálně 2 hodiny.
3 Zvolte požadovaný režim vaření, tj.
vysoký, nízký výkon nebo
udržování teploty. Vpravo na
obrazovce se objeví ikona a vedle
zvoleného režimu vaření se
zobrazí pomlčka. Zahájí se vaření
a odpočítávání časového
vypínače, které signalizují blikající
desetinné číslice. Časový vypínač
odpočítává čas po
jednominutových intervalech.
Pozn.: pokud do 15 sekund
nezvolíte režim vaření, časový
vypínač se přepne zpět na 0:00 a
budete jej muset resetovat.
4 Na konci doby vaření při nastavení
na nízký nebo vysoký výkon se
parní hrnec přepne na udržování
teploty a zahájí se odpočítávání
trvající 2 hodiny. Po 2 hodinách se
ohřev zastaví a na displeji se
zobrazí 0:00.
5 Přidržte hlavní vypínač po dobu 5
sekund a parní hrnec se vypne. Po
ukončení vaření parní hrnec
odpojte ze sítě.
Důležité: Pokud vaříte v režimu
s časovým vypínačem po delší
dobu, zkontrolujte, že se
potraviny nevysuší nebo
nespálí.
Pokud si v průběhu vaření s
nastaveným časovým vypínačem
přejete upravit dobu vaření,
jednoduše stiskněte buď tlačítko
pro prodloužení nebo pro zkrácení
doby vaření.
pokyny pro nastavení
Uvedené časové délky mají pouze
informativní charakter a budou se
různit podle druhu a množství
vařených potravin.
Při nastavení na nízký výkon
(low) se potraviny vaří v průběhu
dne po dobu asi 6-8 hodin. Toto
nastavení rovněž využijete při
vaření křehčích potravin, kterým
prospívá pomalejší vaření, např.
vařená jablka nebo mírně
povařené ovoce.
Nastavení na vysoký výkon
(high) urychlí proces vaření ve
srovnání s nízkým výkonem,
přičemž doba vaření se pohybuje
mezi 3-5 hodinami.
Režim udržování teploty (keep
warm) – toto nastavení zvolte
tehdy, pokud chcete zachovat
teplotu uvařených potravin.
Doporučujeme, abyste potraviny
po uvaření nenechávali teplé po
dobu delší než 2 hodiny a přístroj
vypnuli. Po nadzvednutí poklice se
sníží teplota uvnitř varné mísy,
proto potraviny nechávejte bez
poklice jen po krátkou dobu a
poklici zvedejte rychle.
rady pro používání
pomalého hrnce
1 Připravené přísady by měly mít
pokojovou teplotu, není vhodné je
přidávat přímo z ledničky. Nicméně
přísady jako maso nebo ryby
nenechávejte venku z ledničky
příliš dlouho; vyjměte je z ledničky
pouze na takovou dobu, aby se
vstřebal chlad, a potom přísady
zakryjte přilnavou fólií nebo uložte
do plastového sáčku. Potraviny
nepřipravujte dopředu a
nenechávejte je stát mimo lednici.
95
2 Zeleninu jako například mrkev,
cibuli, tuřín atd. krájejte na
dostatečně malé kousky, protože
se připravují déle než maso.
3 Všechny typy přísad krájejte na
rovnoměrné kousky, aby se
připravovaly rovnoměrně.
4 Opečením masa a orestováním
zeleniny předem na samostatné
pánvi odstraníte část tuku z masa
a také se zlepší vzhled a chuť
masa i zeleniny. Není to ovšem
nezbytné.
5 Během vaření zvedejte poklici co
nejméně často, protože přitom
uniká teplo a odpařují se tekutiny.
Podle toho, jak často a na jak
dlouho jste poklici zvedli, bude
třeba prodloužit dobu vaření o 20
až 30 minut.
6 K vaření vždy slouží varná
nádoba. Zásadně nevkládejte
potraviny přímo do elektrického
hrnce.
7 Zásadně neponořujte horkou
varnou nádobu do studené vody
ihned po použití ani nelijte vařící
vodu do prázdné studené varné
nádoby. Náhlá změna teploty
může způsobit prasknutí nádoby.
8 Po několika měsících používání
může glazura na varné nádobě
popraskat: to je u glazovaného
nádobí běžné a nemá to žádný vliv
na fungování pomalého hrnce.
9 Při vaření v pomalém hrnci podle
běžných receptů bude
pravděpodobně třeba používat
méně tekutin. Při pomalém vaření
se tekutiny neodpařují tak rychle
jako při běžném vaření; nicméně
musí být v hrnci určité množství
tekutin, které pomáhají zajišťovat
přenos tepla.
10 Zásadně nenaplňujte pomalý
hrnec na více než
2
3 celkového
objemu.
11 Mléčné výrobky jako například
smetanu, kyselou smetanu nebo
jogurt, je třeba přidat až ke konci
přípravy, aby se zabránilo sražení.
12 Mraženou zeleninu, například
hrášek, nechte rozmrazit a přidejte
ji na poslední půlhodinu až hodinu
přípravy. Zelenina si tak zachová
barvu a strukturu. Zároveň nedojde
k přílišnému ochlazení směsi v
hrnci.
13 Nejlepších výsledků dosáhnete,
když jsou přísady ponořeny
v tekutině.
14 Z masa odřízněte nadbytečný tuk.
15 Při vaření celých kloubů je třeba,
aby se pohodlně vešly do nádoby,
a vždy přidejte tekutiny. Během
vaření obracejte.
16 Při používání teplých přísad se
vaření urychlí.
17 Pro zahuštění omáčky atd.
smíchejte trochu kukuřičné mouky
s malým množstvím studené vody
a promíchejte. Připravenou směs
přidejte do varné nádoby ke konci
přípravy. Zakryjte hrnec poklicí a
dále vařte, dokud omáčka
nezahoustne a nezačne bublat.
18 Upozorňujeme, že tekutiny mohou
okolo okraje poklice prskat.
Údržba a čištění
Před čištěním hrnec vždy vypněte,
odpojte z elektrické zásuvky a
nechte zařízení vychladnout.
elektrický hrnec
Vnější části pomalého hrnce otřete
vlhkým hadříkem a osušte.
Elektrický hrnec zásadně
neponořujte do vody.
Poklice varné nádoby
Umyjte v teplé mýdlové vodě,
opláchněte a důkladně vysušte.
Zbytky potravin zachycené na
vnitřní straně nádoby lze odstranit
pomocí měkkého kartáčku.
Varnou nádobu a poklici je možné
mýt v myčce na nádobí.
96
servis a údržba
Je-li napájecí kabel poškozen, musí
jej z bezpečnostních důvodů
vyměnit KENWOOD nebo
autorizovaný servisní technik
KENWOOD.
Pokud potřebujete pomoc:
s obsluhou a údržbou příslušenství
nebo
servisem či opravou,
obraťte se na prodejnu, v níž jste
přístroj zakoupili.
RECEPTY
Časové intervaly jsou pouze
orientační. Před podáváním vždy
zkontrolujte, zda-li jsou potraviny
důkladně provařeny a mají vařící
teplotu. Různé množství potravin
rovněž ovlivní délku vaření.
bramboračka
s čedarem a pažitkou
4 středně velké brambory,
oloupané a nakrájené
1 velký stroužek česneku,
oloupaný
475 ml/16 fl oz vývaru
220 g/7 oz nastrouhaného čedaru
50 g/2 oz čerstvé nakrájené
pažitky
sůl a pepř
Do varné nádoby přidejte brambory,
česnek a vývar. Vařte dvě hodiny při
vysokém (High) teplotě. Směs vyjměte
a rozmixujte na požadovanou hustotu.
Vraťte směs do varné nádoby a
přidejte sýr, zbytek vývaru, pažitku,
sůl a pepř. Nechte povařit na vysokém
(High) stupni dalších 30 minut. Před
podáváním lze přidat sýr a smetanu.
hovězí pečeně se
zeleninou
15 ml/1 lžíce oleje
900 g/2 lb libové hovězí pečeně
1 oloupaná a nakrájená cibule
3 oloupané mrkve nakrájené na
kousky 1 cm/1/2 palce
500 ml/3/4 pt horkého hovězího
vývaru
Na pánvi rozehřejte olej a nechte
maso na všech stranách osmahnout.
Přidejte zeleninu a smažte do mírně
zlatavé barvy.
Přesuňte směs do varné nádoby,
přidejte horký vývar a koření.
Zakryjte poklicí a vařte na vysokém
(High) stupni 4 hodin nebo na nízkém
(Low) stupni 7-8 hodin.
hovězí v pivu
600 g/1lb 5 oz libového masa na
pánev nakrájeného na kostky 1
palec/2,5 cm
2 středně velké brambory
nakrájené na osminy
1 velká cibule nakrájená na osminy
2-3 mrkve nakrájené na kousky 2
cm/3/4 palce
300 ml/171/2 fl oz piva
200 ml/101/2 fl oz hovězího vývaru
20 ml/2 lžíce čerstvé nakrájené
petržele
25 g/1 oz svazek mateřídoušky
bez stonků
20-30 ml/1-2 lžíce kukuřičné
mouky
sůl a pepř
Vložte všechny přísady do varné
nádoby a vařte na vysokém (High)
stupni 5
1
2 hodin nebo na nízkém (Low)
stupni 7-8 hodin. Smíchejte trochu
kukuřičné mouky s malým množstvím
studené vody a promíchejte. Sejměte
poklici, přidejte směs do varné nádoby
a dobře promíchejte. Zakryjte hrnec
poklicí a dále vařte, dokud šťáva
lehce nezahoustne a nezačne bublat.
97
boloňská omáčka
Použijte jako základ pro špagety po
boloňsku nebo pro lasagne
15ml/1 lžíce oleje
1 velká cibule, nasekaná
5 plátků nakrájené prorostlé
slaniny
650 g/1 lb 7 oz libového mletého
hovězího masa
1 x 454 g rajčatového protlaku
v plechovkách
1 stroužek oloupaného a
rozdrceného česneku
1 rovné lžíce /15 ml rajčatového
protlaku (nebo podle chuti)
sůl a pepř
150 g/5 oz nadrobno nakrájených
hub
Rozpalte olej na velké pánvi, usmažte
cibuli do zlatově hnědé barvy a potom
ji přendejte do varné mísy. Na pánev
přidejte slaninu, vysmažte ji a přidejte
do varné mísy. Maso usmažte
dohněda, přidejte nakrájená rajčata,
přiveďte směs k varu a potom ji
přendejte do varné mísy. Zbývající
ingredience vložte do varné mísy.
Potraviny vařte na vysoký výkon po
dobu asi 3-4 hodin nebo na nízký
výkon po dobu přibližně 6-7 hodin.
coq au vin (kuře na
víně)
150 g/5 oz slaniny nakrájené na
kostičky
1 velká cibule, nasekaná
1 stroužky rozdrceného česneku
300 g/10 oz žampiónů nakrájených
na tenké plátky
4 kuřecích prsíček bez kosti
275 ml/10 fl oz červeného vína
375 ml13 fl oz horkého kuřecího
vývaru
sůl a pepř
kukuřičná mouka (volitelně)
Vložte všechny přísady do pomalého
hrnce. Zakryjte poklicí a vařte na
vysokém (High) stupni 4 hodin nebo
na nízkém (Low) stupni 6-7 hodin.
Podle potřeby zahustěte šťávu směsí
malého množství kukuřičné mouky a
vody. Sejměte poklici, přidejte směs
do varné nádoby a dobře promíchejte
(podle potřeby vyjměte kuřecí prsíčka
a během přidávání kukuřičné mouky
je přihřívejte). Zakryjte hrnec poklicí a
dále vařte, dokud šťáva lehce
nezahoustne a nezačne bublat.
98
dušené kuře
s estragonem
15 g/1/2 oz másla
1 lžíce/15 ml oleje
4 kuřecích prsíček
1 jemně nasekaná cibule
150 ml/5 fl oz suchého bílého vína
150 ml/5 fl oz horkého kuřecího
vývaru
4 snítek estragonu
50 ml/2 fl oz zahuštěné smetany
sůl a pepř
1 čl/15 ml kukuřičné moučky
(přibližně)
Rozpalte máslo a olej na pánvi.
Přidejte kousky kuřete a opečte je
dohněda na obou stranách. Kuře
přendejte do varné mísy. Osmažte
cibuli a vložte ji s vínem, bujónem, 2
snítky estragonu a kořením do varné
mísy. Mísu zakryjte víkem a potraviny
vařte na vysoký výkon po dobu
přibližně 3 hodin nebo na nízký výkon
po dobu přibližně 6 hodin. Na konci
doby vaření vyjměte kousky kuřete a
nastavte režim udržování teploty.
Smíchejte kukuřičnou mouku s
trochou vody, aby se vytvořila jemná
kaše a spolu se smetanou ji přidejte
do parního hrnce, směs důkladně
promíchejte. Kuřecí kousky vraťte do
varné mísy, odkryjte poklici a
potraviny nechejte dále vařit, dokud
směs nezhoustne. Nakonec nakrájejte
zbývající estragon a vložte jej do
varné mísy. Podávejte ihned.
pečená jablka
3 jablek pro vaření (zvolte taková,
která se vejdou do varné nádoby)
75 g/2 1/2 oz mixovaného
sušeného ovoce
2.5 ml/1/2 rovná lžička skořice
25 g/1 oz práškového hnědého
cukru
75 ml/2 1/2 fl oz studené vody
Jablka omyjte a zbavte jádřinců a
potom ostrým nožem rozřízněte
slupku po středním obvodu
každého jablka. Vložte jablka do
varné nádoby. Smíchejte ovoce,
skořici a cukr a touto směsí
naplňte střed každého jablka.
Přidejte vodu a zakryjte poklicí.
Vařte na nízkém (Low) stupni
přibližně 2-4 hodiny (délka závisí
na velikosti a odrůdě jablek).
rýžový nákyp
75 g/3 oz krátké nebo nákypové
rýže
50 g/2 oz krystalového cukru
1 litr/13/4 pt mléka
25 g/1oz másla
muškátový oříšek
Do varné nádoby přidejte rýži, cukr a
mléko a dobře promíchejte. Ozdobte
máslovými hoblinami a muškátovým
oříškem. Hrnec přikryjte poklicí a vařte
při vysokém (High) teplotě přibližně
2-3 hodiny, popřípadě při nízkém
(Low) teplotě přibližně 4-5 hodin. Po
jedné hodině obsah hrnce
promíchejte. Poté jej během vaření
promíchejte ještě jednou.
99
jablečné čatní
Kořen zázvoru (obdélník asi
1cm/1/2 palec)
7.5 ml/1 1/2 nakládání okurek
700 g/1 1/2 lb připravených
nakrájených jablek pro vaření,
například Bramleys
100 g/3 1/2 oz rozinek
100 g/3 1/2 oz jemně nakrájené
cibule
1 velký stroužek oloupaného a
rozdrceného česneku
150 g / 5 oz tmavě hnědého cukru
150 m/5 fl oz sladového octa
Zavažte kořen zázvoru a koření pro
nakládání okurek do malého kousku
mušelínu.
Vložte všechny přísady do varné
nádoby a dobře zamíchejte.
Zakryjte poklicí a vařte na nízkém
(Low) stupni přibližně 8 hodin. Na
konci této dobu sejměte poklici,
zamíchejte přísady, přepněte na
vysokém (High) stupeň a nechte směs
vařit dalších 30-60 minut nebo dokud
nebude dosažena správná hustota.
Nechte mírně zchladit, nalijte do
čistých sklenic a ihned uzavřete.
Postačuje na výrobu 2 lb.
100
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72
  • Page 73 73
  • Page 74 74
  • Page 75 75
  • Page 76 76
  • Page 77 77
  • Page 78 78
  • Page 79 79
  • Page 80 80
  • Page 81 81
  • Page 82 82
  • Page 83 83
  • Page 84 84
  • Page 85 85
  • Page 86 86
  • Page 87 87
  • Page 88 88
  • Page 89 89
  • Page 90 90
  • Page 91 91
  • Page 92 92
  • Page 93 93
  • Page 94 94
  • Page 95 95
  • Page 96 96
  • Page 97 97
  • Page 98 98
  • Page 99 99
  • Page 100 100
  • Page 101 101
  • Page 102 102
  • Page 103 103
  • Page 104 104
  • Page 105 105
  • Page 106 106
  • Page 107 107
  • Page 108 108
  • Page 109 109
  • Page 110 110
  • Page 111 111
  • Page 112 112
  • Page 113 113
  • Page 114 114
  • Page 115 115
  • Page 116 116
  • Page 117 117
  • Page 118 118
  • Page 119 119
  • Page 120 120
  • Page 121 121
  • Page 122 122
  • Page 123 123
  • Page 124 124
  • Page 125 125
  • Page 126 126
  • Page 127 127
  • Page 128 128
  • Page 129 129
  • Page 130 130
  • Page 131 131
  • Page 132 132
  • Page 133 133
  • Page 134 134
  • Page 135 135
  • Page 136 136
  • Page 137 137
  • Page 138 138
  • Page 139 139
  • Page 140 140
  • Page 141 141

Kenwood CP706 Uživatelský manuál

Kategorie
Pomalé vařiče
Typ
Uživatelský manuál
Tato příručka je také vhodná pro