Unold Crepesmaker Pro Specifikace

Kategorie
Košíček
Typ
Specifikace
INHALTSVERZEICHNIS
Návod k obsluze model 48155
Technické údaje .....................................49
Vysvětlení symbolů ...................................49
Bezpečnostní pokyny ................................49
Uvedení do provozu .................................50
Příprava Crêpes .....................................51
Čištění a údržba ......................................52
Tipy pro Crêpes maker .............................. 52
Nápady na recepty ...................................52
Obměny základního receptu ...................... 53
Základní recepty pro diabetiky a
osoby alergické na gluten .........................53
Recepty ..................................................54
Záruční podmínky ....................................55
Likvidace / Ochrana životného prostředí ....55
Instrukcja obsługi modelu 48155
Dane techniczne ..................................... 56
Objaśnienie symboli ................................. 56
Zasady bezpieczeństwa ............................56
Uruchomienie..........................................58
Przygotowanie naleśnikówc .......................58
Czyszczenie i konserwacja ........................59
Przygotowanie naleśników .........................59
Przepis podstawowy .................................59
Odmiany przepisu podstawowego
na ciasto .................................................60
Przepis podstawowy dla cukrzyków
i alergików na gluten ................................60
Przepisy ..................................................61
Warunki gwarancji....................................62
Utylizacja / ochrona środowiska ................. 62
49
VOD K OBSLUZE MODEL 48155
BEZPEČNOSTNÍ POKYNY
TECHNICKÉ ÚDAJE
Následující pokyny si přečtěte a uložte.
1. Přístroj může být používán dětmi od 8 let a
osobami se sníženými fyzickými, smyslovými
nebo duševními schopnostmi nebo s nedostat-
kem zkušeností a/nebo nedostatkem znalostí,
pokud jsou pod dohledem nebo pokud byly
poučeny o bezpečném používání přístroje a
porozuměly z něj vyplývajícím rizikům. Přístroj
není hračka. Čištění a údržbu přístroje smí
provádět děti pouze pod dohledem.
2. Děti do 3 let by se neměly k přístroji přibližovat
nebo být pod trvalým dohledem.
3. Děti mezi 3 a 8 roky by měly zapínat a vypínat
přístroj pouze tehdy, když se nachází ve své
určené normální pozici ovládání a když jsou
pod dohledem nebo pokud byly poučeny o
bezpečném používání přístroje a porozuměly z
něj vyplývajícím rizikům. Děti mezi 3 a 8 roky
by neměly přístroj ani připojovat ani ovládat,
čistit nebo provádět údržbu.
4. POZOR - části tohoto výrobku se mohou silně
ohřát a způsobit popálení! Při přítomnosti dětí
a ohrožených osob buďte zvláště opatrní. Je
nutné dohlížet na děti, aby bylo zajištěno,
že si s přístrojem nehrají.
5. Děti mají být pod dohledem, aby bylo
zajištěno, že si s přístrojem nehrají.
6. Přechovávejte na místě nepřístupném
dětem.
7. Přístroj napojte pouze na střídavý proud s
napětím dle typového štítku.
8. Tento přístroj nesmí být provozován s
externími spínacími hodinami nebo systé-
mem dálkového ovládání.
9. V žádném případě neponořujte přístroj nebo
jeho přívod z důvodů elektrické bezpečnosti
do vody či jiné kapaliny.
10. Přístroj z důvodů elektrické bezpečnosti
nikdy nečistěte v myčce nádobí.
11. Spínač a kabel nesmějí přijít do kontaktu s
vodou či jinými tekutinami. Pokud by k tomu
přece jen došlo, musí být při opětovném
použití přístroje všechny součásti dokonale
suché.
12. Přístroje popř. jeho přívodu se nikdy
nedotýkejte mokrýma rukama.
VYSVĚTLENÍ SYMBOLŮ
Tento symbol označuje případná ohrožení, která mohou způsobit poranění nebo poškození
přístroje.
Tento symbol poukazuje na eventuální nebezpečí popálení. Postupujte tu vždy zvláště
opatrně.
Výkon: 1.250 W, 230 V~, 50 Hz
Deska: Litá deska, nepřilnavý povrch s průměrem cca 33 cm
Délka kabelu: Cca 137 cm
Velikost: Cca 34,7 x 37,7 x 11,6 cm
Hmotnost: Cca 2,35 kg
Vybavení: Plynulá regulace teploty, kontrolka
Příslušenství: Rozdělovač těsta ze dřeva, dřevěná stěrka, návod k použití s recepty
Je vyhrazeno právo na omyly a změny vybavení, techniky, barev a designu
50
13. Tento přístroj je určen výhradně k domácímu
nebo podobnému použití, např.
kuchyňky v obchodech, v kancelářích
nebo na jiných pracovištích,
zemědělské provozy,
použití hosty v hotelích, motelech a jiných
ubytovacích zařízeních,
soukromé penziony nebo prázdninové
ubytovny.
14. Z bezpečnostních důvodů přístroj nikdy
nestavějte na horké povrchy, kovovou desku
nebo na mokrý podklad.
15. Přístroj nebo jeho přívody nesmí být provo-
zovány v blízkosti otevřeného ohně.
16. Crêpes Maker používejte vždy na volném,
rovném a žáruvzdorném povrchu.
17. Používejte tento přístroj jen k přípravě
Crêpes a k žádnému jinému použití.
18. Spotřebič umístěte na suchou, stabilní
podložku odolnou vůči působení vyso-
kých teplot. Pokud si nejste jisti, podložte
spotřebič žáruvzdornou deskou.
19. Dbejte na to, aby přívod nevisel přes okraj
pracovní plochy, neboť to může vést k neho-
dám, kdyby za něj potáhly např. malé děti.
20. Přívod nebo použitá prodlužovačka musí
být položeny tak, aby nebylo možné za
potáhnout ani přes ně zakopnout.
21. Přívodní šňůru neomotávejte kolem přístroje
a zabraňte jejímu zalomení, aby se předešlo
poškození přívodu.
22. Před nahřátím přívod prosím zcela odmo-
tejte, aby nepřišel do kontaktu s horkými
částmi přístroje.
23. Během provozu se nikdy nedotýkejte horké
pečící desky – nebezpečí popálení!
24. Během provozu udržujte dostatečnou vzdá-
lenost od stěn a hořlavých předmětů jako
např. od závěsů.
25. Crêpes Maker používejte jen v souladu s
tímto návodem.
26. Pro odebrání Crêpes použijte pouze doda-
nou lopatku. Hotové Crêpes nikdy nekrájejte
na pečící desce. Nevhodné nástroje, např. z
kovu mohou poškodit horní vrstvu.
27. Na pečící desce připravujte pouze Crêpes.
Deska není určena k přípravě jiných potravin
jako vajec, klobás a podobně.
28. Přístroj používejte pouze ve vnitřních pros-
torách.
29. Během provozu přístroj nikdy nezakrývejte,
abyste zamezili jeho přehřátí.
30. Nepohybujte přístrojem za provozu, abyste
zamezili poraněním.
31. Přístroj nesmí být používán s příslušenstvím
jiných značek, aby se předešlo jeho
poškození.
32. Po použití a před čištěním vytáhněte
zástrčku ze zásuvky. Přístroj nenechávejte
bez dozoru, pokud je zástrčka v zásuvce.
33. Pravidelně u přístroje, zástrčky a přívodu
kontrolujte opotřebení a poškození. Při
poškození přívodního kabelu nebo jiných
součástí zašlete prosím přístroj nebo přívod
ke kontrole a opravě našemu zákaznickému
servisu. Neodborné opravy mohou vyvolat
závažná nebezpečí pro uživatele a mají za
následek ztrátu záruky.
34. Je-li přívodní vedení přístroje poškozeno,
musí být nahrazeno výrobcem nebo jeho
zákaznickým servisem nebo podobně kva-
lifikovanou osobou, aby bylo zamezeno
případným ohrožením.
POZOR:
Přístroj je během provozu velmi horký!
V žádném případě těleso přístroje neotevírejte. Je nebezpečí úderu elektrickým proudem.
Výrobce nepřebírá záruku v případě chybné montáže, neodborného a chybného používání nebo po
provedení opravy ze strany neoprávněné třetí osoby.
UVEDENÍ DO PROVOZU
1. Odstraňte všechen obalový materiál popř.
přepravní zajištění.
2. Zkontrolujte, zda je k dispozici kompletní
uvedené příslušenství.
3. Síťový kabel nejdříve zastrčte do zdířky na
přístroji. .
4. Zástrčku zastrčte do zásuvky dle typového
štítku.
51
1. Těsto na Crêpes připravte dle základního
receptu.
2. Zástrčku zasuňte do zásuvky a přístroj
zapněte na teplotním spínači.
3. Červená kontrolka znamená, že se
přístroj nahřívá. Jakmile přístroj dosáhne
požadovanou teplotu, kontrolka zhasne.
4. Nalijte 150 až 175 ml (odpovídá jedné
naběračce) připraveného těsta doprostřed
pečící desky a těsto plynule a rovnoměrně
rozprostřete rozdělovačem těsta po pečící
desce. Dbejte na to, abyste rozdělovačem
těsta pohybovali vždy v kruzích, čímž získáte
rovnoměrný výsledek pečení. Tento postup
případně vyžaduje trochu cviku.
5. Pozor: Při prvním uvedení do provozu byste
první upečenou Crêpe neměli konzumovat.
První Crêpe vyhoďte.
6. Jakmile není povrch Crêpe tekutý a
je možno ji lehce nadzdvihnout, můžete
Crêpe opatrně otočit pomocí dřevěné stěrky.
Stěrku zasuňte pod Crêpe , Crêpe opatrně
uvolněte od pečící desky a otočte ji.
7. Crêpe nechte ještě krátce péci, a pak ji
opatrně sejměte z pečící desky. Nyní můžete
připravovat další Crêpe.
8. Pečící desku mezitím případně občas otřete
papírovou utěrkou, pokud je povrch příliš
mastný.
9. Crêpes chutnají nejlépe čerstvé. Větší
množství Crêpes můžete naskládané na
sebe přihřívat v troubě na zakryté desce při
80°C.
10. Po použití přístroj vypněte, nechte vychlad-
nout a vytáhněte zástrčku ze zásuvky.
11. Hotové Crêpes můžete vylepšit dle našich
nápadů v receptech.
POZOR:
Přístroj je během provozu velmi horký!
PŘÍPRAVA CRÊPES
5. Přístroj zapněte na spínači teploty. Rozsvítí
se červená kontrolka a přístroj se nahřívá.
6. Když tato zhasne, je Crêpes Maker připraven
k provozu.
7. Přístroj nechte po nějakou dobu nahřívat,
abyste odstranili veškeré výrobní zbytky.
Během této fáze vypalování otevřete okno.
Po vypálení na přístroji již eventuelně vidíte
známky používání, tyto však neovlivňují
funkci přístroje a nejsou důvodem k rekla-
maci.
8. Přístroj nechte chvíli vychladnout.
9. Otřete všechny díly vlhkým hadříkem, jak je
popsáno v kapitole „Čištění a údržba“.
10. Pečící desky otřete navlhčeným hadříkem a
lehce potřete olejem. Vzhledem k nepřilnavé
vrstvě desek není další namazání nutné.
52
ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBA
TIPY PRO CRÊPES MAKER
NÁPADY NA RECEPTY
Než budete přístroj čistit, nechejte jej
vychladnout.
Před čištěním přístroj vždy vypínejte a
zástrčku vytahujte ze zásuvky.
1. V žádném případě neponořujte přístroj do
vody či jiné kapaliny.
2. Otřete dedku a kryt dobře vymačkaným, vlh-
kým hadříkem. Nepoužívejte žádné ostré
abrazivní prostředky, ocelovou vatu, kovové
předměty, horké čistící prostředky nebo
desinfekční prostředky, protože tyto mohou
vést k poškození. To platí zejména pro
nepřilnavou vrstvu pečící desky.
3. Přístroj přechovávejte chráněný proti
prachu.
1. Crêpes nejsou chutné jen čisté. Můžete je
také naplnit sladkou nebo slanou náplní.
2. Hotové Crêpes je možno horké srolovat,
překládat nebo řasit.
3. Tenkou vrstvou bylinkového tvarohu potřené,
pevně srolované Crêpes vypadají dobře na
salátových kreacích. Srolované Crêpes nak-
rájejte na ½ cm silné plátky a pokládejte
na salát.
4. Na Crêpes natřeme zelené nebo červené
pesto, pevně srolujeme a nakrájíme na
plátky jako příloha do polévek nebo sal-
tová dekorace.
5. Místo tvarohu se také hodí pasty a majonézy
s pokud možno pestrými přísadami.
6. Spojte nasekaný mladý špenát pomocí vejce
a rozdělte jej na Crêpes. Crêpes pevně sro-
lujte, nechte vychladnout a nakrájejte na 1
cm silné plátky = a máte chutnou přílohu do
čistých vývarů.
7. Dorty z Crêpes jsou zcela jedinečný dezert!
Vrstvěte střídavě Crêpe, trochu šlehačky,
několik plátků mandlí a na plátky nakrájené
jahody. Poslední vrstvou by měla být Crêpe.
Posypte dort trochou práškového cukru nebo
dort ozdobte kopečky šlehačky a jahodami.
8. Slané dorty z Crêpes jako působivá součást
pro chladná buffet můžete plnit např. sme-
tanovým křenem a uzeným lososem nebo
čerstvým sýrem, paprikou a ředkvičkami.
Crêpes
250 g mouky
250 ml mléka (0,3 nebo 1,5 %)
125 g rozpuštěného másla
3 vejce, velikost M
1 špetka soli
Cukr dle náplně Crêpes
Všechny přísady smíchejte pomocí šlehače
ESGE-Zauberstab
®
nebo ručního mixéru a na
½ hodiny postavte do lednice, aby mohla mouka
v těstě nabobtnat.
Těsto by mělo být relativně řídké (jako smetana
do kávy), protože čím řidší těsto, tím křehčí a
tenčí budou vaše Crêpes.
Galettes
250 g pohankové mouky
250 ml mléka (0,3 nebo 1,5 %)
125 g rozpuštěného másla
3 vejce, velikost M
1 špetka soli
Všechny přísady smíchejte pomocí šlehače
ESGE-Zauberstab
®
nebo ručního mixéru a na
½ hodiny postavte do lednice, aby mohla mouka
v těstě nabobtnat.
53
OBMĚNY ZÁKLADNÍHO RECEPTU
ZÁKLADNÍ RECEPTY PRO DIABETIKY A OSOBY ALERGICKÉ NA GLUTEN
Klasicky pokapat pomerančovým likérem
a posypat trochou cukru.
Potřít marmeládou, srolovat, posypat
práškovým cukrem.
Potřít čokoládovo-nugátovým krémem.
Z Crêpes vytvořit taštičky a naplnit je
ovocem a šlehačkou.
Crêpes-taštičky naplnit zmrzlinou, polít
horkou čokoládovou polevou.
Crêpes potřít pomerančovou marmeládou,
obložit mandarinkami, srolovat a
servírovat k nim vanilkovou omáčku.
Naplnit špičkami chřestu a trochou
bylinkové majonézy.
Crêpes-taštičky plněné ragout fin.
Na proužky pokrájené Crêpes použijte
jako přílohu do polévek (řezané lívance
zvané Flädle).
Se strouhaným sýrem (sýr nasypte přímo
na těsto nebo Crêpes Maker a nechte na
nich roztopit)
Trvanlivý salám, syrová nebo vařená šunka
Tomatenconcassé (oloupaná, jader
zbavená a na kostičky nakrájená rajčata,
okořeněná solí, pepřem a bylinkami)
Jednoduché náplně pro Crêpes a Galettes
Crêpes ze pšeničné mouky se tradičně používají
na sladko. K tomu je možno těsto všestranně
obměňovat:
přidejte nastrouhanou kůru chemicky
neupraveného pomeranče nebo citrónu.
přidejte vyškrábanou dřeň vanilkového
lusku
dle chuti přidejte mletou skořici nebo
anýz
1 PL jemně mletých lískových ořechů,
vlašských ořechů nebo mandlí
přidejte 1 PL nastrouhaného kokosu
přidejte 1 PL rumu nebo pomerančového
likéru
přidejte jemně nasekanou mátu nebo
citrónový tymián
Galettes z pohankové mouky
používají se tradičně výživně a na slano
Pochopitelně je pro kreace na slano možno
také použít Crêpes z pšeničné mouky,
pak by ale mělo být těsto připraveno bez
cukru. K tomu je možno těsto obměňovat
pro obě varianty:
přidejte 1 PL jemně mletých sušených
hříbků
přidejte 1 PL jemně nasekaných bylinek
30 g másla nahraďte strouhaným parme-
zánem
přidejte jemně namleté koření, např.
kuličky jalovce, muškát atd.
polovinu mléka nahraďte silnou černou
kávou (s kávovou sedlinou)
Základní recept pro cca 15 bezlepkových Crêpes
1 vejce (velikost M)
1 PL cukru = 30 g
50 g rozpuštěného másla
100 g bezlepkové směsi mouky pro jemné
pečivo
150 ml mléka (1,5 %)
1 špetka soli
Tip: Pro Crêpes na slano připravte těsto bez
cukru.
Všechny ingredience vymíchejte do hladkého
těsta. Těsto by mělo být řídké, asi jako smetana
do kávy. Poté už nešlehejte, protože jinak se do
těsta dostane vzduch a Crêpes mají při pečení
velké díry. Nechte těsto cca 15 min. vzejít.
Dodržujte, prosím:
Některé bezlepkové směsi mouky velmi silně
kynou. Pokud těsto příliš zhoustne, dle potřeby
přidejte cca 50 ml nízkotučného mléka, protože
příliš husté těsto se na Crêpes Maker nenalepí.
I diabetu i alergií, zvláště u několikanásobných alergií, byste se nejdříve měli poradit s lékařem, jaké
suroviny můžete použít pro přípravu a náplň Crêpes a Galettes. Pro diabetiky je možno použít základ-
ní recepty, ale cukr musí být nahrazen odpovídajícím množstvím diabetického sladidla.
54
RECEPTY
Crêpes Suzette
100 g másla, 100 g cukru, šťáva z ½ pomeranče,
1 sklenka Curaçaa, 1 sklenka rumu
Připravte Crêpes dle základního receptu s tím,
že použijete trochu méně mléka než je uvedeno,
ale zato šťávu z poloviny pomeranče a trochu
Curaçaa. Máslo a cukr nechte zkaramelizovat
na flambovací pánvi a uhaste pomerančovou
šťávou. Crêpes dvakrát přeložte, položte na
pánev, přelijte pomerančovým likérem a
flambujte s rumem.
Crêpes se šunkou a sýrem
8 plátky dušené šunky, 8 plátků toustového
sýra, 40 g másla, hořčice
Upečte Crêpes podle základního slaného
receptu. Crêpes potřete tenkou vrstvou hořčice a
obložte vždy jedním plátkem sýra a šunky.
Crêpes srolujte, položte do zapékací misky a
přelijte rozpuštěným máslem.
Při 250 °C zapečte cca 10 min. v troubě.
Tvarohové palačinky
Na náplň:
500 g nízkotučného tvarohu, 100 g másla
nebo margarínu, 80 g cukru, 1 bal. vanilkového
cukru, 1 ČL nastrouhané citrónové kůry, 4 vejce
(odděleně), 50 g rozinek (dle chuti namočených
v rumu), sůl
Na polevu:
1 kelímek smetany, 1 vejce, 1-2 PL cukru
Sladké Crêpes připravte dle základního receptu.
Máslo s cukrem, vanilkový cukr a špetku soli a
ušlehejte do pěny. Smíchejte žloutek, tvaroh a
citrónovou kůru.
Bílek ušlehejte do ztuhnutí a smíchejte s
rozinkami. Na Crêpe dejte 2-3 PL náplně,
Crêpes srolovat a vložte do zapékací misky
vymazané máslem. Zakvedlejte smetanu, vejce
a cukr, nalijte na palačinky. Pečte v troubě
předehřáté na 200 °C 12-15 minut.
Crespelle s náplní ze špenátu a Ricotty
Na náplň:
600 g hluboce zmrazeného listového špenátu
(rozmraženého), 1-2 PL olivového oleje,
1-2 šalotky, 1 stroužek česneku, sůl, pepř,
muškátový oříšek, 250 g Ricotty
Na omáčku rajčata- bešamel:
50 g másla, 50 g mouky, 1/2 l mléka, sůl, pepř,
muškátový oříšek, ½ dózy loupaných rajčat
Slané Crêpes připravte dle základního receptu.
Oloupejte šalotku a česnek, nakrájejte na
kostičky a osmahněte v horkém oleji. Přidejte
špenát a krátce spolu poduste. Vmíchejte
Ricottu a dochuťte solí, pepřem a muškátovým
oříškem. Na každou Crêpe dejte 2-3 PL špenátu
a srolujte. Crêpes vložte do máslem vymazané
zapékací misky.
Na bešamel rozmícháme mouku v horkém
másle. Za stálého míchání přidáme mléko a
necháme 5 min. povařit. Nakonec vmícháme
nasekaná rajčata. Omáčku nalijeme na
Crespelle, posypeme strouhaným parmezánem.
Pečeme v předehřáté troubě na 200 °C ca.
15 minut.
Crêpes Gourmet
Na náplň:
5 kuřecích jater, 200 g telecího brzlíku, 40 g
másla, sůl a pepř, trocha bílého vína
Na bešamel:
50 g másla, 50 g mouky, 1/2 l mléka, sůl, pepř,
muškátový oříšek
Telecí brzlík nakrájíme na tenké plátky a
podusíme na másle, pak přidáme jemně
nasekaná kuřecí játra. Několik minut podusíme,
okořeníme a zalijeme bílým vínem.
Na bešamel rozmícháme mouku v horkém
másle. Za stálého míchání přidáme mléko a
necháme 5 min. povařit. Omáčku okořeníme a
polovinu vmícháme do náplně. Upečte Crêpes
podle základního receptu.
Crêpes potřeme náplní a srolujeme. Roličky
vložíme do máslem vymazané zapékací misky,
přelijeme zbylou bešamelovou omáčkou a
pokryjeme kousky másla. Pečeme v troubě na
230 °C až je povrch dozlatova.
Crêpes s houbami a játry
Na náplň:
250 g lišek nebo žampionů, 150 g telecích jater,
40 g másla, 4 plátky šunky, 100 ml smetany,
2 PL parmezánu, 1/2 jemně nasekané cibule,
1 špetka muškátového oříšku, sůl a pepř
Cibuli osmahněte na másle dozlatova, přidejte
houby a poduste cca 10 min. přidejte najemno
nakrájená játra a vše povařte cca 3 min.
Ze slaného základního těsta upečte Crêpes
a obložte vždy 1/2 plátku šunky. Na to dejte
houbovou/játrovou směs a Crêpes srolujte.
Crêpes vložte do máslem vymazané zapékací
misky, přelijte smetanou a posypete
parmezánem.Gratinujte v troubě při 230 °C.
55
Recepty v tomto návodu k použití byly pečlivě zváženy a odzkoušeny autory z firmy UNOLD AG, přesto
není možno za tyto převzít záruku. Poskytnutí záruky na poškození zdraví, věcné a majetkové škody
prostřednictvím autorů popř. firmou UNOLD AG a jí pověřenými osobami je vyloučeno.
ZÁRUČNÍ PODMÍNKY
LIKVIDACE / OCHRANA ŽIVOTNÉHO PROSTŘEDÍ
Naše vyrobené přístroje mají vysoce kvalitní standard pro zajišt’ění jejich dlouhé životnosti. Pravidel-
údržby i opravy odborně provedeny naším prodejním servisem mohou mít vliv na prodloužení provozní
životnosti přístroje. Když je přístroj vadný a už ho nelze opravit, neopomeňte prosím:
Toto zařízení nepatří do běžného domovního odpadku, ale musí být předáno do autorizované sběrny pro
recyklování elektrických nebo elektronických zařízení.
Separátní sběr a recyklování odpadních produktů umožňuje šetření přírodních zdrojů a zajišt’uje, aby byly
odpady likvidovány způsobem, který je pro zdraví a kologii přijatelný.
Na naše přístroje poskytujeme záruku v trvání 24 měsíců (u průmyslového využití 12 měsíců) od data koupě výrobku, záruka
se vztahuje na poškození, která prokazatelne vznikla při správném použití v důsledku výrobních vad. Po dobu záruky budeme
odstraňovat materiální i výrobní vady opravou nebo výměnou podle našeho uvážení.
Poskytnutí záruky výhradně platí pro zařízení prodány v Německu i Rakousku. V jiných zemích se obrat’te prosím na kompe-
tentní dovozce. Přístroje, na které bylo uplatňováno odstranění vad, zašlete prosím smechanicky vyhotovenou kopií nákupního
dokladu, ze kterého musí být bezpodmínečně patrný datum nákupu i s popisem vad, přístroj musí být bezpečně zabalen a na-
frankován na náš záruční servis. V připadě opravněné záruky jsou kupujícím vraceny poštovní poplatky v Německu i Rakousku.
Tato záruka se nevztahuje na poškození způsobená opotřebením, nesprávným zacházením a nedodržováním návodů kúdržbě
a obsluze. Záruční doba zaniká, když opravy nebo manipulace s přístrojem byly provedeny třetí osobou.
Eventuální nároky zákazníka vůči prodejci/obchodníku nejsou touhle zárukou omezeny.
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64

Unold Crepesmaker Pro Specifikace

Kategorie
Košíček
Typ
Specifikace